• Ново
Zkptops Спа Превръзка от неопрен за измиване на лицето, Подходящи за грим, Превръзка от неопрен за грижа за кожата, Мека лента за коса с мехурчета, Модерен панделка за к?

Zkptops Спа Превръзка от неопрен за измиване на лицето, Подходящи за грим, Превръзка от неопрен за грижа за кожата,

Rating 
BGN 4.99

Сума
Налично за поръчка

【Материал превръзки за СПА центъра】 Превръзка от неопрен за спа центъра с мехурчета за жени, благодарение на използваната порести лигавицата и хавлиени тъкани, които покриват повърхността, тези превръзки за грижа за кожата с висока попиваща способност и могат да бъдат използвани при умывании, грижа за кожата или гримИ може да абсорбира влагата, когато умываете лице или нанасяйте кремове и серуми за грижа за кожата. 【ПЕРФЕКТЕН размер】 Размер модерен буйни превръзка на главата е 7.Нашите спа превръзки с гъба са подходящи по размер за повечето хора, защото всяка превръзка от неопрен за измиване на лицето е много гъвкава и растягивающаяся, така че спа превръзка може да се носи с почти всеки. 【СЛАДЪК ДИЗАЙН】Изглежда готин, дори умывая лице!Освен опростяване на процедури за грижа за кожата, тази превръзка от неопрен за самостоятелни грижи разполага с удобен дизайн.В допълнение към това, че вашият процес на грижа за кожата става по-удобно, тя ви позволява красиво мият лицето и действителното развитие на процеса за грижа за кожата.Дебели дизайн гъби визуално увеличава върха на черепа и распушает косата.Красиви аксесоари за коса също могат да променят формата на лицето, като я прави по-малко и милее. 【Богат на функции превръзка от неопрен за коса】 Носенето на тази превръзки bubble подпухнали cloud по време на миене на лицето - това е само един от начините на неговото използване.Той също може да бъде полезен за усвояване на пот по време на практикуване на йога или поддържане прически на място по време на прилагането на грим.Спа-превръзка на главата за жените момичета могат лесно да заключва косата при отстраняване на грим, умывании на лицето, нанасяне на маски за лице и провеждането на спа-процедури.Превръзка на главата за йога, която може да са поставени на косата, когато тренирате.Можете да го използвате като ежедневна превръзка на главата си, една красива и уникална. 【Чудесен ПОДАРЪК за Деня на майката 】Ако искате комплект за грижа за себе си за приятел или любим човек?Задължително вземете със себе си тази превръзка за миене на съдове с гъба!Това би било чудесен подарък за всеки специален повод.Те също така са най-добрият избор за подарък за вашите приятели и семейство.Дайте своя възлюбен, близки и приятели сладък подарък за рожден ден, Годишнина, Ден на майката, Ден на благодарността, Коледа, Свети Валентин, Нова година.

Всичко за продукта

The size of fashion headbands is 4.5*5.7inches,and have a great elasticity Our headbands are suitable for most girls and women. .detail-bullets-wrapper ul.detail-bullet-list { margin:
0 0 1px 18px; } .detail-bullets-wrapper ul li { margin-bottom

Подобни продукти в категория