• Ново
KALLORY 1 бр., Готическия Булчински Аксесоар, Елегантен Пролетен Женски шапки за Момиченца С Пайети, Метална Шнола за Коса, Роза с Жемчужными Фиби Отстрани, Жена на Опаш?

KALLORY 1 бр., Готическия Булчински Аксесоар, Елегантен Пролетен Женски шапки за Момиченца С Пайети, Метална Шнола за Коса,

Rating 
BGN 4.66

Сума
Налично за поръчка

Сватбена шнола : е Предназначена за жени или дам за всекидневна употреба, партита, тържества, сватбиСватбени фиби за коса : на разположение за повечето случаи, като партита, фестивали, пътувания или ежедневие.Фиба за коса във формата на цветя : Гладка повърхност не е толкова лесно да избледняват.Съхранявайте устойчив цвят, който е подходящ за всяка женска прическа.Пързалка за косата на булката : Тази декоративна шнола за коса не е предназначена за стайлинг на коса, но също така е удобен.Шнола за коса ще ви предложи бърз начин да се направи стилна прическа за парти, празник, среща, сватба.Шнола за коса с рози : Реколта шнола за коса с рози. Елегантна шнола може да се комбинира с вашите различни нарядами, правейки ви по-уникална.Сватбена шнола : е Предназначена за жени или дам за всекидневна употреба, партита, тържества, сватби.Сватбени фиби за коса : на разположение за повечето случаи, като партита, фестивали, пътувания или ежедневие.Фиба за коса във формата на цветя : Гладка повърхност не е толкова лесно да избледняват.Съхранявайте устойчив цвят, който е подходящ за всяка женска прическа.Пързалка за косата на булката : Тази декоративна шнола за коса не е предназначена за стайлинг на коса, но също така е удобен.Шнола за коса ще ви предложи бърз начин да се направи стилна прическа за парти, празник, среща, сватба.Шнола за коса с рози : Реколта шнола за коса с рози. Елегантна шнола може да се комбинира с вашите различни нарядами, правейки ви по-уникална.Пратката включва 1 х шнола за коса Характеристики -Елегантен дизайн затягане може да се комбинира с вашите различни нарядами, ще ви направи по-уникално украшение за коса във формата на рози. - Тази невероятна шнола придава на всяка прическа е елегантен, изтънчен вид на Жените шнола за коса. - Изработена от материали с добро качество на изработката за продължителна употреба цветен фиби. - Цвят : Червени сватбени щипки за коса - Добра уникален подарък за вас и вашите близки, приятели, роднини и т. Пролетта на фиба за коса.57 X0 Прекрасни Аксесоари за коса. -Материал : дамски пролетни щипки за коса от сплав - Предназначени за жени или дам за носене в ежедневието, по време на партита, тържества, сватбени и т. Метални щипки за коса.Описание на продукта Цветни сватбени щипки за коса, за жени, дама и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория