• Ново
500 Градуса Керамични Утюжок, Iron-изправяне с двойно напрежение, 1-инчов Изправяне на коса, Утюжки с контролирана температура за жени, Преносим изправяне на коса 2 в 1 з?

500 Градуса Керамични Утюжок, Iron-изправяне с двойно напрежение, 1-инчов Изправяне на коса, Утюжки с контролирана температура

Rating 
BGN 11.26

Сума
Налично за поръчка

✂【Бързо загряване】 : В този выпрямителе за гъста коса се използва керамични възглавница + нагревател PTCБързо загряване отнема само 30 секунди, а равномерно отвеждане на топлината намалява риска от топлинен повреди и нередности, в резултат на което косата става по-гладка и здрава. ✂【Въртящ се регулатор на температурата】 : изправяне на hot tools разполага с въртящ се бутон за регулиране на температурата, която ви позволява да регулирате температурата на ниво 250℉-500℉, което улеснява контрола на температурата на вашия преносим гладене за ваше удобство по време на употреба и създаването на идеалната прическа. ✂【3 D плаващ плоча】 : Традиционната фиксирана табела може повече или по-малко кука на косата.Натиснете табела за утюжков за изправяне на коса е с нов дизайн с плаваща плоча.При полагане на плаващ прес-табела не сминает косата.Позволете си да се плъзга по-гъвкаво, без да изпитват усещане за изтегляне. ✂【Керамични утюжок】 : Тази титановая плоска стоманена плоча е с керамично покритие на повърхността.Загрява се случва бързо и равномерно, което предотвратява увреждане на термичните и спестява повече време.При выпрямлении коса или създаването на буйни вълни керамична технология може да допринесе за втвърдяване и глиц на косата, което позволява да се създаде идеална прическа. ✂【Универсално напрежение】 : за Да позволи на клиентите да създават стил по всяко време и на всяко място, ние разработихме двойно напрежение 110-240 Век И тя се използва в различни диапазони на напрежение.Независимо дали сте вкъщи или пътувате, можете да използвате този утюжок за създаване на прически.Отличен за изправяне и плойка.Ще задоволят всички ваши изисквания за полагане.С помощта на този инструмент можете не само изправяне на косата, но и да се направи полагане с помощта на плойки.Можете да го използвате и маша всяка част на косата и създаване на различни прически. 250℉-300℉_ разход : Подходящ за тънки или деликатната коса. 350℉-400℉_ Разход : подходящ за нормални, средни или третирана коса. 450°_высота : подходящ за гъсти или вълнообразни коса. 500°_высота : подходящ за много тежки или трудно коса.При подготовката за използване на това средство за косата трябва да бъде чиста и суха. Преди да използвате гладене за изправяне на коса, моля, уверете се, че щепсела е включен в електрическата мрежа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория