• Ново
Перука Дантела Отпред Омбре От Човешки Косъм, Перука с водна вълна, 20 инча, бразилски 4x4x1 инча, HD Блондин, Кафяв, Т-Образни Средната Част, Къдрава Влажни и Къдрави Пер?

Перука Дантела Отпред Омбре От Човешки Косъм, Перука с водна вълна, 20 инча, бразилски 4x4x1 инча, HD Блондин, Кафяв, Т-Образни

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

перука от човешки косъм 4 × 1 средна част перука от човешки косъм с т-образна част от водната вълна. перука от кестени или светли дантелен на предните коса. Материал на косата : 100% необработени естествени бразилски коси, събрани от един млад донор, издръжливи. Вид удължаване на косата : Машинен двойна патици, стегнато и подредено, без загуба на патици. Текстурата на косата : Бразилски влажни и къдрави коси 9 A. Тегло и дължина на косата : Завързана перука от човешки косъм е 200-260 г (7,06-9,17 грама), за дължина на опъвайте коса, така че те са били прави, след това измерете ги. Качеството на косата : Выпрямленные по дължина и пълни с тегло, меки Гладки и закръглени снопчета коса и закопчалки, без мирис, без падане, без entanglements, без сухи разделяне на връхчетата, от 100% човешка коса могат да бъдат боядисани, обесцвечены и подложени на рестайлингу.Материал за коса : # 4/27 Цветен 4x4 HD Highlight влажен и вълнообразни перука от човешка коса на дантели -това е 100% необработен бразилски естествени влажни и къдрави коси с коса на бебето, Омбре кафяв меден блондин, перука на дантели с водна вълна, човешка коса, предварително выщипанные по линията на косата, издълбани от млад донор, здрави и меки, без разделяне на краищата, са много блестящи.Качеството на косата : Перука от естествена коса на дантели цвят на кафява смес с мед блондинка, много меки, блестящи, чисти и здрави, без entanglements, с минимален загубата, на достъпни цени, напълно съобразен с по кутикуле.Предварително выщипанные детски косата, придава ви естествен и атрактивен вид.Може да се избелва, боядисване, изправяне по своему.Размер/ Дължина / плътност на капсула : Перуки със затварянето на дантела в средната част, човешки цвят на косата Омбре Пейно, средният размер на капсула (22-22,5 инча) с 4 расческами и 2 регулируеми джапанки, на разположение 16 инча, гъстотата на 150%, средната част на 4x4x1 инча, HD Прозрачен конфедерация предната лейси закопчалки, може да бъде само средната част на тънко перука, невидима, мека и дишаща, комфортна и лека в чорап.Широки случаи : # 4/27 Цветен влажен и вълнообразни завързана перука от човешки косъм и интересите на момичетата и жените да се обличат в различни случаи, като например парти, сватба, пазаруване, концерти, работно място, ежедневното носене и така нататък.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория