• Ново
Маши за коса myHomeBody Самостоятелно Grip, Много Големи и Гигантски Маши за коса с клип |Маши за дълга коса | Комплект от 36 бр. Включва 24 къдрене и 12 заколок за коса под форм?

Маши за коса myHomeBody Самостоятелно Grip, Много Големи и Гигантски Маши за коса с клип |Маши за дълга коса | Комплект от

Rating 
BGN 10.76

Сума
Налично за поръчка

✔️ Размер XL и ДЖЪМБО : Идва с много по-големи размери Ø (1,9 инча/ 50 мм) и Джъмбо Ø (2,5 инча/ 66 мм), можете да създавате големи, еластични къдрици в салонном стил ✔️ идеален за коса, дълги и средна дължина ✔️ Много големи ролки за коса Придават на вашата коса голям обем и еластични къдрици!. ✔️ ЛЕСНИ за ИЗПОЛЗВАНЕ инструменти за оформяне на косата със самостоятелен изземване - създаване на сочни къдрици, къдрава коса различни размери и ефекти.Дайте воля на въображението си!. ✔️ В опаковка съдържа 12 парчета големи размери, 12 броя много големи по размер, + 12 броя заколок за коса под формата на птицечовка, общо 36 броя ✔️Използвайте върху влажна коса, за да се постигне най-добър ефект - спрей за суха коса, спрей и използвайте в комбинация с сешоар, за да се постигне най-добър ефект!. ✔️ Ние се грижим за вашето удовлетворение!my Home Body иска да бъде марка, на които имате доверие!Купи с увереност, знаейки, че ако нещо не сте доволни, ние ще го оправим - свържете се с нас!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория