• Ново
TESLAL Изберете Перука Дантела Отпред Коси 180% Меден Blond 13x4 Обемна Вълна HD Прозрачни Перуки Свързани с Шрифт P4/27 Свободната Част Омбре Маркирайте Перуки Човешка Коса С ?

TESLAL Изберете Перука Дантела Отпред Коси 180% Меден Blond 13x4 Обемна Вълна HD Прозрачни Перуки Свързани с Шрифт P4/27

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Материал на перука P4/27 Highlight : Перука от 100% естествени човешки коси, предварително выщипанный най-естествена линия на растеж на косата с детски косми, създава прекрасен начинПредимство перуки от човешка коса на дантели с ефект омбре : Перука от човешка коса с ефект на мед блондинки отпред, може да се промени назад и напред между ръководството на косата.Перуки от естествена коса с ефекта на удар плътност 22,5 инча (среден размер).Романтично пътешествие по море;.Всички церемония на посвещение.Среща с приятели / гаджета.Дори когато пиете следобеден чай, да открива най-красивата гледка в цялото кафене.Перуки от естествена коса с подсветка Honey Забавно. Перуки от естествена коса с подсветка за чернокожите жени. Перуки от човешка коса HD на дантели P4/27. Лейси шапчица 13x4 инча отпред, лесно да я направя на всяка част. Прозрачни перуки, изработени от човешка коса на дантели подходящи за всички тонове на кожата.Може да изправяне и къдри по своему. Структурата на човешки косъм е 100% . 18-30 инча в наличност. Плътност на 180%.Продуктът представлява средната част.След измиване може да направи по-широки, така и страничната част. Пространство за дантела отпред 13х4 инча.Перуки от човешка коса омбре за чернокожите жени. Плътност на пълнотата на 180%. Вълнообразни перука дължина 18-30 инча в наличност.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория