• Ново
120 Парчета раздела за Лента за Коса разширения Двустранно Замяна Лента за Удължаване на Косата, Самозалепващи Ленти За Коса Разширения 4 x 0,8 см САЩ Бели Ленти Ленти ?

120 Парчета раздела за Лента за Коса разширения Двустранно Замяна Лента за Удължаване на Косата, Самозалепващи Ленти За Коса

Rating 
BGN 5.29

Сума
Налично за поръчка

【По-добра и здрава лента за коса разширения】 10 листа по 120 броя скотчей в опаковка, размер на всяка лепенка прибл 4 х 0,8 см, подходящи за най-наращенных на косата.Висящи ленти за натрупването на черупките и им може добре да скриете с помощта на лента за коса разширения, разработена специално за удължаване на косата, не е алергичен, здрави, ги лесно отвалить, невидими и удобни, те са лягат върху косата. 60шт ленти достатъчно, за да замени 2-3 опаковки лента в удлинителях. Тиксо 【High adhesive USA White Лепило Лента】 Лента се използват най-новата технология на лепене, тя е по-стегната след период на употреба, като нов статус, по-трайни, отколкото други ленти на пазара, но лесно се без остатък.Смяна на лента използвайте медицински материал, 100% не съдържаща латекс, не повреждающий коса, подходящ за използване като ленти при смяна на наращенных на косата. 【Удобно да се използва】 Висящи ленти имат предишен разрез в средата им е удобно отклеивать и да бъдат залепени, се препоръчва да се използва утюжок на слаб огън, за да направи ленти са по-издръжливи.Лента за удължаване на косата може да се отстрани лесно с вашата коса с помощта на професионални инструменти за теглене.Освен това, соево масло също така е отлично средство за облекчаване на филма. 【Трайни тръстика за удлинительной лента】 В лентата се използва качествен лепкав материал, може да се използва продължително време, обикновено се препоръчва време на смяна е 4-6 седмици но при подходящи грижи лента може да продължи по-дълго.Лента са лесни за употреба, не са належащи, не выскальзывают и е плътно до кожата на главата, без никакъв дискомфорт или повреда. 【Съвети за инсталиране лента】 Моля, измийте косата си от себе си и изсушете със сешоар, не използвайте климатик или етерично масло.И се уверете, че между всеки затворен прибира идеалното количество коса, и НИКОГА НЕ докосвайте с пръсти към лепкава страна на лентата.След това използвайте инструмента за оформяне на косата, за надеждно фиксиране на лента за удължаване на косата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория