• Ново
Професионални Фризьорски ножици за цветя, Сливи, Фризьорски ножици За стригане, Филировочные ножици, ножици за подстригване на коса (Цвят: Едно лилаво)

Професионални Фризьорски ножици за цветя, Сливи, Фризьорски ножици За стригане, Филировочные ножици, ножици за подстригване

Rating 
BGN 36.64

Сума
Налично за поръчка

【Характеристики】 Ножици за подстригване произведени от висококачествена неръждаема стомана, с остри, топлоустойчиви, устойчиви на корозия, не изчезват и имат гладка повърхност 【Предимства】Ножици имат широк спектър от функции.Те могат да намалят както човешка коса, така и за домашни любимци. 【Удобен 】 Ергономичен дизайн, изискан и лек, намаляване на натиска върху китките, лактите и дланите. 【Ергономия】 Нашите ножици за подстригване много подходящи за фризьорски салон, както и за домашни любимци. 【Повече възможности】Можете да си купите по-красиви фасоны и модели в магазина, за да ви предостави повече възможности за избор. 【Характеристики】 Ножици за подстригване произведени от висококачествена неръждаема стомана, с остри, топлоустойчиви, устойчиви на корозия, не изчезват и имат гладка повърхност. 【Предимства】Ножици имат широк спектър от функции.Те могат да намалят както човешка коса, така и за домашни любимци. 【Удобен 】 Ергономичен дизайн, изискан и лек, намаляване на натиска върху китките, лактите и дланите. 【Ергономия】 Нашите ножици за подстригване много подходящи за фризьорски салон, както и за домашни любимци. 【Повече възможности】Можете да си купите по-красиви фасоны и модели в магазина, за да ви предостави повече възможности за избор.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория