• Ново
Campsis 2 бр. Цветни Фиби за коса за Младоженци, Сини Елегантни Кристални Сватбени Щипки за Коса, Кърпа на Цветя, Аксесоари за Коса, за жени и Момичета, Абитуриентски Веч?

Campsis 2 бр. Цветни Фиби за коса за Младоженци, Сини Елегантни Кристални Сватбени Щипки за Коса, Кърпа на Цветя, Аксесоари

Rating 
BGN 30.99

Сума
Налично за поръчка

Красива сватбена шнола с цветя модел, състоящ се от класически цветове от синя тъкан и нежни акрилни естествени кристали, изглежда особено очарователен и ослепителен Набор от елегантни женски заколок за коса от 2 теми, цвят : синьо. размер : 3,9 инча дължина * 3,1 инча (10 см.Много висок клас, класически и елегантен.Като път с подходящ размер, за да се поберат най прически.Можете да използвате тази красива заколку за коса, за да декорирате любимите си прическа, като прическа, опашка, половината от конска опашка.Направи си прическа като цяло по-привлекателен и очарователен.Щипки за коса са подходящи за различни случаи : ежедневни, сватбени, абитуриентски, рожден ден, парти, юбилей и т., Всеки гребен-жени се предлага в опаковка-кашон, който също ще се превърне в прекрасен подарък за вашето семейство, любим човек или приятел.Дължи на материали, моля, погрижете се за това, да се разложи на кристали на продукта и златен медна тел на целия продукт, които след употреба може да се постави обратно в кутията.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория