• Ново
Комплект Влакна за Сгъстяване на Косата от плешиви петна и Изтъняване на Косата, Апликатор За Удължаване на Коса От Фибри за мъже и Жени, Комплект Спрейове За Фикса?

Комплект Влакна за Сгъстяване на Косата от плешиви петна и Изтъняване на Косата, Апликатор За Удължаване на Коса От Фибри

Rating 
BGN 9.85

Сума
Налично за поръчка

Направете косата си по-буйни : Електростатичен ефект е тясно свързан с косата и кожата на главата, така че фините косата и кожата на главата се свързват безброй тънки влакна, визуално като тънка коса гъстаБързи резултати : След 30 секунди употреба можете да видите ефекта.Благодарение на электростатической адсорбция на влакна, не пада дори по време на сън.Лесно се отмива при измиване с шампоан.Апликатор за пръскане на фибри за коса : на Апликатора за пръскане, специално разработена за прецизно пръскане влакна на изтъняване на части от косата, което улеснява равномерното разпределение на влакната.Безопасен за ползване : Отличен за грижа за предната линия на растеж на косъма, особено в комбинация с гребен за оптимизиране на линията на растежа на косата.Безопасни съставки, мека и не дразни, не запушват порите.Много приложими сценарии : Лек и малък размер, удобен за съхранение и носене, лесно се побира в чанта, подходяща за срещи, за работа в офиса, пътувания и т. Как да използвате : 1. Почистете косата си.Косата трябва да бъдат сухи преди употреба.Не използвайте никакви средства за стайлинг. Отваряне на буркан, дупката за окото леко наведен надолу под ъгъл 45 градуса и внимателно се разклаща тънка част на косата, за да влакна са равномерно по косата, докато кожата на главата няма да стане невидима. Внимателно погладьте всички косата с ръце, за да им помогне да се справи и да се придържаме, за да фибри може напълно да проникне в долния слой на косата.Не използвайте гребен, това ще се отрази на ефекта электростатической адсорбция. Отнема само 30 секунди, за да се види ефект на удължаване на косата влакна.За най-добри резултати леко спрей спрей fiber задръжте, за стереотипизации.Не докосвайте косата си, докато средство за определяне на влакна не изсъхне. След употреба затворете плътно капака и се съхранява на защитено от влага място. За подобряване на ефекта от използването можете да използвате спрей за задържане влакна.Параметри : Тип на продукта : Комплект влакна за изграждане на Цвета на косата влакна за изграждане на косата : черен Срок на годност : 3 години Съдържанието на нето : Влакно за удължаване на косата : 25 г / 0,9 грама, спрей за задържане влакна : 100 мл Осъществяване Списък : 1 х влакна за удължаване на косата, 1 х спрей за задържане на влакна 1 х апликатор за пръскане на фибри за коса.

Всичко за продукта

Item Type:
Hair Building Fiber Set
Hair Building Fiber Color:
Black
Shelf Life:
3 Years
Net Content:
Hair Building Fiber
Package List:
1 x Hair Building Fiber:
1 x Fiber Hold Spray:
1 x Hair Fiber Spray Applicator:

Подобни продукти в категория