• Ново
50 Бр. Мини Щипки за коса с пеперуди, Желеобразных цветя, Малки Фиби за коса с пеперуди за момичета и жени, Многоцветни Пластмасови Нескользящие Фиби за коса с пеперу?

50 Бр. Мини Щипки за коса с пеперуди, Желеобразных цветя, Малки Фиби за коса с пеперуди за момичета и жени, Многоцветни

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Пратката включва : Пратката се доставя с 50 бр кристални фиби за коса с пеперуди, които съдържат 12 различни цветове : зелено, жълто, тюркоазено, лилаво, розово, розово-червено, сиво, синьо, червено, светло оранжево, тъмно синьо, оранжево, те идват в произволен цвят в произволен бройСамо в количество 50 бр., достатъчен за вашите нужди.Здрав материал : Изработен е от висококачествена пластмаса и метална пружина, която е различна здравина, я не е лесно да се съборят или да промените цвета.Здрав и задоволява ежедневните си нужди.Портативен размер : Тези скоби-пеперуди са с размер 2 х 1,8 х 1,6 см и ширина на отвора 30 мм. Той е привлекателен и симпатичен на косата, добра еластичност здраво задържа косата.Широко приложение : Ярки цветове нескользящих щипки за коса Claw Jaw Са идеални за оформяне на косата на момичетата и подбора им облекло, различни аксесоари за коса за фотография, на ежедневния живот, работа, обучение, абитуриентски, парти за рожден ден, сватба и много други.ИДЕАЛНИ ПОДАРЪЦИ : кутия за лесно съхранение или като перфектния подарък.Тези щипки за коса-нокти във формата на пеперуди ще помогне да се Създаде една Проста, но атрактивна прическа за момичета.Подходящ е за момичета, сестри, майки, съпруги, деца, подаръци за рожден ден, партита, фестивали и много други.Защо точно ни фиби за коса? 50 опаковки заколок за коса с пеперуди, за да отговори на различните нужди.Висококачествени материали.Характеристики Здрав, това е лесно да се съборят или да промените цвета.Здрав и задоволява ежедневните си нужди.Добра еластичност на кожата, косата са безопасни, многократно разтягане лесно да се прекъсне Ярки цветни фиби за коса ще ви отговарят към всички заедно.Идеален за дълга коса, къса коса, къдрици, cauda equina, преплитане косичек и т. Мини-компактен размер, лесен за переноске и съхранение.Параметри : Материал : пластмаса Цвят : зелен, жълт, тюркоаз, лилаво, розово, розово-червено, сиво, синьо, червено, светло оранжево, наситено оранжево В произволен цвят Случайно брой, само 50 бр. Помещение включва : 50 х щипки за коса Забележка : 1. Моля, не го използвайте прекалено много, в противен случай той ще бъде разбито. Моля, стойте далеч от деца на възраст под 3 години, в противен случай те могат да се нараните от остри ръбове.

Всичко за продукта

Material:
plastic
Color:
Green, Yellow, Teal, Turquoise, Purple, Pink, Rose Red, Gray, Blue, Red, Light Orange, Deep Orange In Random Color Random Quantity, Total In 50 Pcs.
Package Include:
50 x Hair Claw Clips:
Note:
1. Please do not use it with too much strength, or it will be broken.:
2. Please stay away from childer under 3 years old, or it might get hurt due to the sharp edges:

Подобни продукти в категория