• Ново
FERCAISH Нова Шнола за Коса с Кичури в формата на Пеперуда, Класически Стил, Перлена Шнола за Коса, Аксесоари за Коса за Традиционното Облекло, Празничен Сватбен Cosplay

FERCAISH Нова Шнола за Коса с Кичури в формата на Пеперуда, Класически Стил, Перлена Шнола за Коса, Аксесоари

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Фиби за коса с кичури-пеперуди : Това е двойка пури в ограничени бройки метални заколок за коса с кичури-пеперудиОбщият цвят-златен с бели и червени перли.Носенето му може да засили вашето елегантно очарование и привлече вниманието на всички.Уникален дизайн : Нашите дизайнери са на въоръжение концепцията на класически и китайски стил, съчетавайки цветя, пеперуди, перли и дървета, за да се създаде елегантна и щедра заколку с ресни под формата на пеперуда.Подчертайте своята женствена класическа красота.Применимая сцена : Това е много мил и творчески аксесоар за коса.Може да се комбинира с много неща в ретро стил и е чудесен аксесоар и украшение за жени.Идеален за сватби, банкети или партита.Креативен подарък : Това е шнола за коса в китайски стил, който е много подходящ и като креативен подарък за вашата приятелка, дъщеря, колеги или одноклассницы и т. Това е чудесен подарък.На жените ще се радвате на тази съблазнителна шнола с ресни под формата на пеперуда.Сервизно обслужване : Ние предлагаме качествени продукти и отлично обслужване за нашите клиенти.При всякакви проблеми, свързани с нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да се справи с проблема.Шнола за коса с цвете четка във формата на пеперуда, аксесоари за коса в традиционен стил за празничната сватбата булката, cosplay Характеристики : 1. Е изработен от метал, здрав и блестящ. Прие концепция на класически и китайски стил, съчетавайки цветя, пеперуди, перли и дървета за създаване на щипки за коса с бретон под формата на пеперуда. Шнола с четка за коса ще ви направи елегантна и грациозной. Идеално за носене от жена, дама, приятелка и т. Параметри : - Цвят : златист. - Материал : сплав. -Размер : около 22x6,5x2,5 см Опаковка, включваща 2 фиби за коса с цвете пискюл-пеперуда Е много атрактивна и творчески аксесоар за коса., който е много подходящ като креативен подарък за вашата приятелка, дъщеря на колега или съученик и т. Е идеална за сватби, банкети или партита.

Всичко за продукта

- Color:
Golden.
- Material:
Alloy.
- Size:
About 22x6.5x2.5cm.
Package Including:
2 x Butterfly Tassel Flower Hair Clip:
This is a very attractive and creative hair accessory., which is very suitable as a creative gift for your girlfriend, daughter, colleague or classmate, etc. Perfect for weddings, banquets or parties.:

Подобни продукти в категория