• Ново
Креда Гребени за коса за Момичета, Детски Лак за Временно Боядисване на Коса, Моющийся Лак За Коса, Професионален Гребен за Оцветяване Бледа Ленти за деца, Хелоуин, ?

Креда Гребени за коса за Момичета, Детски Лак за Временно Боядисване на Коса, Моющийся Лак За Коса, Професионален Гребен

Rating 
BGN 6.23

Сума
Налично за поръчка

Гребени за коса с тебешир на временни цветове с пайети - просто изберете един цвят или го смесете по свой вкусПридайте на косата толкова яркост, колко ви харесва.Чудесен и уникален подарък за деца или възрастни.ЛЕСНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ боя може да се почиства, просто измива косата си както обикновено, с вода с шампоан.НАЧИН на ПРИЛОЖЕНИЕ - Благодарение на дизайна на фиксирани гребени ги лесно да се прилага върху косата от горе до долу, без да се ръцете.Не боядисвайте ръце.Този мелок за коса оборудвана с малък апликатор-гребен, който ви дава възможност да вържете косата.СТРАХОТНА идея - подходящи за отбелязване на деня за защита на децата, рожден ден, сватба, клуб, фестивали, cosplay, годеж, Хелоуин, Коледа, Нова година и т., създавайки ви красив и уникален образ за себе си.Страхотен подарък за момичета и приятели.ЗАБЕЛЕЖКА - Тези пастели за коса са идеални за светли косъма, като бели коси и светли.Но е малко трудно за тъмни или кестени коса, може да се добави малко вода, за да е по-добре да цвят на косата.И тебешир може да бъде леко лепкава.Моля, разберете, че може да има някои малки разлики в цветовото тон на снимки и самата стока. ? Добре дошли в магазин "ZITIANY" ━ (*∀*)ノ!? Има всички видове бои за коса с добро качество, с добри ефекти и красиви цветове, които чакат своя избор! ! !Ако се интересувате, можете също да натиснете, за да влезете в нашия магазин, да видите, по-качествени и евтини стоки, които ви очакват! ! !Описание на продукта : ?Лесно да се боядиса, лесен за почистване, косата не се мокри, може да вържете светъл цвят ?Цвят : розово, лилаво, синьо, зелено, жълто, червено. ? Размери : както е показано на фигура ? Употреба : като държите четка за коса, срешете косата си, които могат да изискват боядисване. ? Съдържание на опаковката : 1 бр. временна прахово боя за коса с тебешир с гребен.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория