• Ново
Универсален Дифузер За Коса, Сгъваема Дифузор за Сешоар Преносим Пътна Сгъваема Дифузор За Сешоар За Полагане на Сешоара или Вълнообразни Коса, Наставка-Дифузор з?

Универсален Дифузер За Коса, Сгъваема Дифузор за Сешоар Преносим Пътна Сгъваема Дифузор За Сешоар За Полагане на Сешоара

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

УНИКАЛЕН ДИЗАЙН : Воздуховыпуск е изработена с помощта на сот, които могат напълно да се отвръща с топлина и няма да увредят косата при изпълнение на прическиЛЕСНА УПОТРЕБА : три свободни растягивающихся слой може да се сгъне повече от 5000 пъти, без никакви признаци на повреда.В сгънат вид се побира в чанта или в ъгъл на багажника, не заема допълнително място, удобно за носене, отговаря на вашите дневните нужди.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Подходящи за сешоар с диаметър 4 ~ 5 см.Той може да се адаптира към най-различни видове воздуходувок за коса, представени на пазара.Но не е универсален, така че, преди покупка задължително проверете дали този конус е свързан към текущата фену.Високо качество : за Покриване на сешоар е направена от висококачествен силиконов материал, при продължително натискане не е деформиран, мека и здрава, има дълъг живот, устойчива е на висока температура и може да се загрява до 220 ° C. Професионален дифузор за сешоар : Използвайте този дифузор за сешоар, който помага да се разпределя равномерно топлината и въздуха в фене, защитава косата от концентрирана топлина.Разширете зоната на нагряване, за да се избегне термично увреждане на косата и поддържа естествената полагане на къдрици. Воздуховыпуск плътен тип, позволява на вятъра равномерно разпръснати и прави вьющуюся прическата си по-добра и дълготрайна. Подходящи за сешоар с диаметър 4 ~ 5 см.Мекият силикон е трудно да провежда топлина. Удобен за инсталиране и стреля, и няма нужда да се притеснявате за увреждане на корпуса на сешоар. Подобрен силиконов материал, при продължително налягане не се деформират, мека и здрава здравина, дълъг живот. Разширете зоната на нагряване, за да се избегне термично увреждане на косата и поддържа естествената полагане на къдрици.Параметри : Тип на продукта : Дифузор за сешоар Материал : ABS, силикон Функции : Помагат разпределя равномерно топлината в фене, разширяване на зоната на нагряване, предпазват от термично увреждане на косата, поддържат естествено къдрава коса Осъществяване Списък : 1 х дифузор за сешоар.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория