• Ново
Малък валяк маша за коса, без да ги 2 бъчви маша за коса Лесна за използване на Малък валяк Преносим валяк за всички в къщата Штепсельная вилица САЩ-110

Малък валяк маша за коса, без да ги 2 бъчви маша за коса Лесна за използване на Малък валяк Преносим валяк за всички в къщата

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Удобна дръжка : Преносим плойка маша за коса оборудвана с ергономичен клип, който съответства на извивката на ръката си и осигурява удобен захват и непринуденостПреносима Практическа : температурна плойка за коса - това е предмет от първа необходимост, подходящ за срещи, партита, сватби, пътешествия, също е много лек и преносим.Бързо загряване : Плойка маша яйчен крем се използва технология бързо загряване PTC, бързо загряване за 30 секунди, интелигентна постоянна температура и няма да навреди на косата. Завъртане на 360 градуса : Устройство маша за коса е на захранващия кабел с възможност за завъртане на 360 градуса, който може да се върти по своему, и им лесно управление на лява и дясна ръка.Защитен дизайн : Корона плойки е защитен дизайн, който няма да навреди на косата и не обожжет ръцете си, така че вие можете да я използвате с доверие.Удобна дръжка : Преносим плойка маша за коса оборудвана с ергономичен клип, който съответства на извивката на ръката си и осигурява удобен захват и непринуденост.Преносима Практическа : температурна плойка за коса - това е предмет от първа необходимост, подходящ за срещи, партита, сватби, пътешествия, също е много лек и преносим.Бързо загряване : Плойка маша яйчен крем се използва технология бързо загряване PTC, бързо загряване за 30 секунди, интелигентна постоянна температура и няма да навреди на косата. Завъртане на 360 градуса : Устройство маша за коса е на захранващия кабел с възможност за завъртане на 360 градуса, който може да се върти по своему, и им лесно управление на лява и дясна ръка.Защитен дизайн : Корона плойки е защитен дизайн, който няма да навреди на косата и не обожжет ръцете си, така че вие можете да я използвате с доверие. Завъртане на 360 градуса : Hair waver има захранващ кабел, с възможност за завъртане на 360 градуса, който може да се върти по своему, и им лесно управление на лява и дясна ръка. Защитен дизайн : Корона плойки е защитен дизайн, който няма да навреди на косата и не обожжет ръцете си, така че вие можете да я използвате с доверие. Удобна дръжка : Преносим плойка маша за коса оборудвана с ергономичен клип, който съответства на извивката на ръката си и осигурява удобен захват и непринуденост. Бързо загряване : Маша с яйцеобразной глава използват технология бързо загряване PTC, бързо загряване за 30 секунди, интелигентна постоянна температура и няма да навреди на косата.

Всичко за продукта

Item Type:
Curling Iron
Material:
Alloy, Plastic, Ceramic, ABS
Power:
65W
How to Use:
1. Insert the plug into the power socket before use, set the temperature, see the indicator light is on, and the curling iron starts to heat up.:
2. Warm up for 1‑2 minutes, then the operating temperature is reached, and it can be used.:
3. Comb the hair smoothly before use, and divide it into sections, and operate it with strands from back to front. If you use it for the first time, it is recommended to familiarize yourself with the operation method when the power is off.:
4. After use, the power should be turned off/cut off, and it can be stored after natural cooling.:
Package List:
1 x Curling Iron:

Подобни продукти в категория