• Ново
Безплатен изложбата, 4 опаковки, Пролетен Привкус, Косата на една Кука, 20 инча, Бомбический Обрат, Пухкави Пролетта на Коса, плетене на една Кука, Афро-Къдрава опашка,

Безплатен изложбата, 4 опаковки, Пролетен Привкус, Косата на една Кука, 20 инча, Бомбический Обрат, Пухкави Пролетта

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

? Материал за коса : висококачествено низкотемпературное негорючее влакна, пружинящие опашка за плетене на една кука ? Спецификация на косата : 4 опаковка / лот, пролетта косата, свързани с кука, дължина 20 инча, 50 г / опаковка, 20 направления в опаковката, само на 80 направления. На разположение 7 цвята.Обикновено 4-6 на опаковките липсва цяла глава.Характеристика на косата : да Не причинява вреда на кожата, не мирише, не е груба, гладка, супер меки, леки, гъста, лъскава и копринена. ?Компактен, лесно скручивается и се определя, изглежда естествено и стилен, лесен за почистване.Външен вид и усещане са най-близки до човешките косата. ? Идеален за ежедневна употреба, партита, събирания, ваканции и т., Подходящ за всеки повод и сезон, осигурява надеждно, но удобно закрепване през целия ден, дълго време се задържа.Можете също така да използвате тази пролет на прическа за създаване на множество различни модни прически. ? Полезни съвети : препоръчваме ви да нося шапка за перука, за да защити косата Spring Twist преди да отиде за сън. като се има предвид осветление и различни монитори и дисплеи, понякога точно цвят може да се различава от представянето на снимката.Пролетта Обрат Възли опашка За коса Материал : Висококачествена низкотемпературное синтетично влакно.Дължина : 20 см Тегло : около 50 г/опаковка Цвят : на разположение 7 цвята (# 1Б, #4, #27, #30, #33, #613, # Грешка) Брой направления : 20 корени в опаковката на Пратката включва : 4 опаковка/лот, косата на пружинна подкрутке.Обикновено 4-6 опаковки могат да направят цяла глава чист, плътна и копринено Ръчна изработка, супер мек и лек, без мирис и е безвреден за кожата, безопасен за водата можете да плувате или да миете косата си, миещи се и многократна употреба, естествени и стилни на вид, са меки на допир и удобни, както човешка коса, Буйна водна вълна е най-добрия размер на вълната за коса passion twist, които лесно спутываются-лесно и по-подредени, няма мишката и не секутся, лесна за поддръжка и с дълъг инсталация в гореща вода - Лесно да се направи прическа със собствените си ръце Общ консенсус и плюсове : Чист, плътен и терапията, направени на ръка, супер меки и леки, без мирис и безвредни за кожата, не са сърбеж, естествени и стилни на вид, Много забележим и най-сладкото Изключително мека текстура И Не спутывается, изглежда Естествено и красиво На водна вълна, Лесно се отделя и се спестява време на ширити, е здрава и лесна за почистване.

Всичко за продукта

4 Packs/Lot Spring Twist Crochet Hair, 20 Inch Length, 50g/Pack, 20strands/pack, 80 Strands in total. 7 colors are Available. Usually 4-6 packs can make a full head. Hair Feature:
No Harm to The Skin, No Smell, Not Rough, Smooth, Super Soft, Lightweight, Tight, Shiny and Silky.

Подобни продукти в категория