• Ново
Гореща Гребен-Преси за коса, Електрически Нагревательная гребен за мокър и сух употреба, Въртяща се на 360 Градуса четка за Изправяне на коса, Професионални Гребен с

Гореща Гребен-Преси за коса, Електрически Нагревательная гребен за мокър и сух употреба, Въртяща се на 360

Rating 
BGN 8.49

Сума
Налично за поръчка

【Бързо загряване】 : Гребен горещо пресоване може бързо и безопасно изправяне твърда и къдрава коса, което ги прави, като копринаЗагрява се случва бързо, загрята до 160 градуса по Целзий в продължение на три минути, след това до 190 градуса по Целзий.Високата топлината, осигурява равномерно отопление на косата, което ги прави по-блестяща, копринена и без резба. 【Йонна технология】 : Изправяне на косата с изправен гребен използва ионную технология, съчетаваща четки и керамични нагревателни плочи.Можете да използвате плоска желязна четка за изправяне на косата, като едновременно с подхранващ тях. 【Преносима топлинна гребен】 : Гореща гребен за коса с малки размери и ниско тегло.Удобни за съхранение, може лесно да се съхранява в косметичке, чанта през рамо или в чантата си през рамо, без да заема много място за съхранение.Вземете тази гореща гребен със себе си, където и да отидете. 【Въртене на 360 градуса】 : Гребен за изправяне на косата идва с въртяща се на 360 градуса кабел за захранване, който улеснява изпълнението на всички операции.Дълъг кабел за захранване е достатъчно за вашето собствено ползване или за това, за да помогне на семейството и приятелите си да приведе в ред косата си. 【Широко приложение】 : Използвайте електрическа топла четка за коса за изправяне или гореща вълна коса / брада / перука, в зависимост от желания стил.Електрическа топла гребен лек и малък, може да се използва за партита, срещи, носят със себе си и да направите красиви прически.Това също е добър подарък за семейството и приятелите. 【Бързо загряване】 : Гребен горещо пресоване може бързо и безопасно изправяне твърда и къдрава коса, което ги прави, като коприна.Загрява се случва бързо, загрята до 160 градуса по Целзий в продължение на три минути, след това до 190 градуса по Целзий.Високата топлината, осигурява равномерно отопление на косата, което ги прави по-блестяща, копринена и без резба. 【Йонна технология】 : Изправяне на косата с изправен гребен използва ионную технология, съчетаваща четки и керамични нагревателни плочи.Можете да използвате плоска желязна четка за изправяне на косата, като едновременно с подхранващ тях. 【Преносима топлинна гребен】 : Гореща гребен за коса с малки размери и ниско тегло.Удобни за съхранение, може лесно да се съхранява в косметичке, чанта през рамо или в чантата си през рамо, без да заема много място за съхранение.

Всичко за продукта

Condition:
 Brand New
Item Type:
 Electric Heating Comb Color
Power:
50W
Frequency:
50/60HZ
Heating Speed:
Heating to 160 degrees Celsius in three minutes, up to 190 degrees Celsius
Gear Adjustment:
1 gear
Package List:
1 x Electric Heating Comb 1 x Instruction
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.

Подобни продукти в категория