• Ново
SEWACC 1 Двойка Бъни-Щипки за коса с Перли Фиби-Нокти за момичета, Детски Щипки за коса, Щипки за коса със Заек, Шнола за Коса За Момичета, Китайски Аксесоари За Коса, Мет?

SEWACC 1 Двойка Бъни-Щипки за коса с Перли Фиби-Нокти за момичета, Детски Щипки за коса, Щипки за коса със Заек, Шнола за Коса

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Детски аксесоари за коса за МОМИЧЕТА - ?ТИТУЛЯР за опашката със заек? всекидневният живот, партита, церемонии, абитуриентски, рожденни дни, срещи, Коледа, празници и фотосесияУКРАСА за коса за МОМИЧЕТА - Изискана рана ги прави много красиви и елегантни, пълни с красота и чар.ДЕТСКИ гумени ленти ЗА КОСА - ?ФИБИ ЗА КОСА СЪС ЗАЕК ?чудесно за гъста или тънка коса.Лесно се побира и се отстранява, удобен за използване.ПЕРЛЕНИ ИГЛИ ЗА ЖЕНИ - отлично се съчетават с гъста или тънка коса.Лесно се побира и се отстранява, удобен за използване.ИНТЕРИОР в стил ШИНУАЗРИ - Украса във формата на зайче великден се комбинира с различни дрехи и дава на момичетата повече възможности за избор на различни рокли.Пратката включва 1 х двойка великденски заколок за косата Характеристики -Цвят : както е показано на заколках за коса.16 X0 заешки фиби за коса. -Материал : Метална великден превръзка на главата - Нашата шнола за коса не се дърпа и не вреди на косата, безопасно и удобно да я нося, аксесоари за коса със заек. - Подходящ за новогодишните партита, сватба, рожден ден и cosplay, лесно се съчетава с вашия превръзка за коса. - Аксесоар за коса за великденски стил, широк спектър от приложения, подходяща за момичета или дамите, за да използвате по всякакъв повод пасхалната лента за коса. - Лесно ще допълни вашата облекло за cosplay, и повечето специални случаи, направи си прическа-по-очарователна и елегантна с фиби, във формата на зайче. - Луксозно занаят го прави изключително красив и изящен, изпълнен с красота и чар заколкой за коса за момичета.Информация за стоки, Детска диадема Тази шнола за коса е изпълнена в стил заячьих ушек и подвесного плюшено топчета, който е толкова красив, привлича вниманието.украса за коса с широко приложение. калин декор на идеален за cosplay, рожден ден на китайската нова година, сватби, партита или фотография, подходяща за повечето прически и дрехи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория