• Ново
FOMIYES 4 бр. Цветни Аксесоари за Коса, Метални Фиби за Коса, Женски Щипки за Коса, Геометрични Щипки за коса от Крокодилска кожа, направи си САМ, Щипки за коса от Крокоди?

FOMIYES 4 бр. Цветни Аксесоари за Коса, Метални Фиби за Коса, Женски Щипки за Коса, Геометрични Щипки за коса от Крокодилска

Rating 
BGN 9.35

Сума
Налично за поръчка

ДАМСКИ ЩИПКИ за коса - Независимо от това, гъсти имате коса или тънки, фини или твърди, къдрава или права, с любимите си прически се справят лесноПРОЛЕТНО шнола за коса - тя може постоянно да отрежете косата си в съответствие с вашите желания и да създават красива прическа за вас.Дамски щипки за коса - перфектната украса за вашия абитуриентски вечери, партита, събирания с приятели. през пролетта на скоба-подарък за приятелите и семейството си на рожден ден, годишнина или по всяко друго време.ДАМСКИ АКСЕСОАРИ за КОСА - добър избор и декор в ежедневния живот.Списък на пакетите 4 x щипки за волосописание на продукта : Овални шнола за коса-добър избор и декор в ежедневния живот. шнола за коса с бантиком от пайети-Тя може постоянно да закача косата като желания за моделиране и създаване на красива прическа за вас.характеристики на шапки за жени -Цвят : както е показано. метални фиби за коса Този предмет е изработен от висококачествен материал за творчески декорация на прически. прекрасни щипки за коса, за жени, те могат да ви нова прическа само за няколко секунди, модерна и елегантна. фиби за коса с цветя 9. кожени фиби за коса с бантиком 7x1 виж щипки за коса от акрилна смола-Материал : ацетатная плоча. метални фиби за коса са подходящи за всички случаи, особено в ежедневието. щипки за коса с цветя модел-дебели или по-тънки, фини или груби, къдрава или права, с любимите си прически лесно да се справят. украса за коса за женски щипки за коса с флорални дизайн ще ви направи по-очарователен и ще ви помогне да станете център на внимание. -В този комплект е включено шнола за коса 4шт, зелен + син + розово + сиво с цветя модел. - Перфектният аксесоар за коса, украса за вашия абитуриентски вечери, партита, събирания с приятели, 5x2. Този елегантен и красив аксесоар за коса ще ви направи още по-очарователна. - подарък за приятелите и семейството си на рожден ден, годишнина или по всяко друго време. - Размер : прибл. - Елегантен и характерен интериор за косата ви прави по-уверени и красиви, помага да се открояват в тълпата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория