• Ново
Големи Щипки за коса-нокти за Гъста коса, Големи Къдрави Щипки за коса, за жени, Аксесоари за коса, Блестяща Коса, Метални Скоби, Змия Дизайн, Украса за коса, Щипки за ?

Големи Щипки за коса-нокти за Гъста коса, Големи Къдрави Щипки за коса, за жени, Аксесоари за коса, Блестяща Коса, Метални

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

S-образен дизайн : Златен нокът за косата е гладка змеевидную форма, кристали блестят, а верига с пискюл привлича вниманието на всичкиТова е около 25 * 5 см / 9,84 * 1,97 инча (включително верига с пискюли), тегло около 56 г. Здрава фиксация : Лесно разкриваща се и плик, този клип държи здраво на вашата прическа през целия ден, без да причинява вреда на главата си.Те са подходящи за гъста или тънка коса, преки или къдрава.Това също ще ви помогне да поддържате вашата коса.Брой и материал : Вие получавате 1 златен заколку за коса.Изработен е от страз и сплав, сигурно и не ви причинява вреда.Идеален подарък : Аксесоар за коса - идеален подарък за вашата майка, приятелка и на други приятели.Те ще бъдат изненадани, като този подарък. Гарантирано качество : Нашият приоритет е да ви осигури приятни впечатления от пазаруването.Ако имате някакви въпроси или помощ, моля, свържете се с нас и ние своевременно ще ви дадем задоволителни отговори и решения.S-образен дизайн : Златен нокът за косата е гладка змеевидную форма, кристали блестят, а верига с пискюл привлича вниманието на всички.Това е около 25 * 5 см / 9,84 * 1,97 инча (включително верига с пискюли), тегло около 56 г. Здрава фиксация : Лесно разкриваща се и плик, този клип държи здраво на вашата прическа през целия ден, без да причинява вреда на главата си.Те са подходящи за гъста или тънка коса, преки или къдрава.Това също ще ви помогне да поддържате вашата коса.Брой и материал : Вие получавате 1 златен заколку за коса.Изработен е от страз и сплав, сигурно и не ви причинява вреда.Идеален подарък : Аксесоар за коса - идеален подарък за вашата майка, приятелка и на други приятели.Те ще бъдат изненадани, като този подарък. Гарантирано качество : Нашият приоритет е да ви осигури приятни впечатления от пазаруването.Ако имате някакви въпроси или помощ, моля, свържете се с нас и ние своевременно ще ви дадем задоволителни отговори и решения.Характеристика на продукта 1. Нокът за коса има изискан дизайн и е украсен с блестящи пайети с уникална привлекателност. Лесно се отваря и затваря. Той здраво се е вкопчил и не поцарапает ви главата.Параметри на Продукта : Скоба за нокти с змеиными коса Количество : 1 бр. Цвят : злато Материал : кристал от метални сплави Размер : около 25 * 5 см / 9,84 * 1,97 инча Тегло : около 56 г Бележка 1.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория