• Ново
VinBee 7 Опаковки на Метални щипки за коса, Шнола за коса, Скоба за челюстите, Шипове под формата на половинки греда за Гъста коса (Silver + Злато + Rose gold + черен)

VinBee 7 Опаковки на Метални щипки за коса, Шнола за коса, Скоба за челюстите, Шипове под формата на половинки греда за Гъста

Rating 
BGN 4.33

Сума
Налично за поръчка

? Размер -3,15 х 1,69 х 1,18 инча/8 х 43 х 3 виж ?Материал -сплав, него не е лесно да се прекъсне, здрави и издръжливи материали, което ги прави много по-красив и изтънчен. ?Прост дизайн - Модерен френски стил, дизайн, придающий блясък на косата.Той може да предпази косата от водата, когато вземате душ. ? Здрав и много лесен за използване - по-добре за гъста коса.Достатъчно дълги игли за коса ще стоят плътно, са идеални за дебели, тънки, къдрава или права коса. ? Широко приложение - идеален за измиване на лицето, сутрин козметични процедури, грим, готвене.Перфектен за ежедневно носене и партита, тържества, рожден ден, банкет, на Деня на Св. Валентин, Коледа, Нова година, Деня на майката. ? Размер -3,15 х 1,69 х 1,18 инча/8 х 4.3 х 3 виж ?Материал -сплав, него не е лесно да се прекъсне, здрави и издръжливи материали, което ги прави много по-красив и изтънчен. ?Прост дизайн - Модерен френски стил, дизайн, придающий блясък на косата.Той може да предпази косата от водата, когато вземате душ. ? Здрав и много лесен за използване - по-добре за гъста коса.Достатъчно дълги игли за коса ще стоят плътно, са идеални за дебели, тънки, къдрава или права коса. ? Широко приложение - идеален за измиване на лицето, сутрин козметични процедури, грим, готвене.Перфектен за ежедневно носене и партита, тържества, рожден ден, банкет, на Деня на Св. Валентин, Коледа, Нова година, Деня на майката.Доста модерен и изискан дизайн, което предотвратява приплъзване на затягане-нокът : големи и достатъчно просторни, за да е здраво захванат косата, да остане здрав, non-slip.NO Счупени, така че лесно няма да падне.Здрави щипки за коса : добър солиден метал, който държи здраво си дълга тънка коса отгоре и отзад, безопасно се пази в косата.Не е твърде тежки : остават на място и не съдържащите тънка коса, трудно се чупят лесно, трайно и здрави, можете да ги използвате всеки ден в продължение на дълго време.Той идва в злато, розово злато и сребро и може да се използва с вашите ежедневни събития дрехи почивка, луксозен метален материал не изглежда вулгарно, е здрава, не ще се счупи.Елегантен и прост дизайн подчертават вашата естествена красота, направи си прическа-по-конкретна и сияйна!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория