• Ново
Чанта Единичен Чанта, Чанта За Фризьорски Гребени, Чанта За Съхранение, Дамски Чанти Стилист От Изкуствена Кожа, Държач За Съхранение На Ножици, Салон С Цип, Ръчно К?

Чанта Единичен Чанта, Чанта За Фризьорски Гребени, Чанта За Съхранение, Дамски Чанти Стилист От Изкуствена Кожа, Държач За Съхранение

Rating 
BGN 7.73

Сума
Налично за поръчка

ПУЧанта за фризьорски ножици : Чудесен подарък за фризьори и в него внимателно се съхраняват ножици, четки, щипки и други фризьорски инструменти.Чанта за аксесоари за коса : По същото време тя изглежда чист и много привлекателна, докато вие извършвате работата си.Чанта за инструменти за подстригване на косата : Компактен размер, преносима и лека, тя е лесно да носят със себе си при бизнес пътувания и други събития на открито.Чанта за фризьорски ножици : в Минималистичен дизайн, с голям капацитет, който позволява спестяване на повече места и да се улесни достъпът до вашите средства.Чанта за набиране на фризьор : може да се използва като чанта за съхранение на фризьорски оборудване и вашите скъпоценни инструменти.Осъществяване на Списък 1 х стойка за съхранение на Функции - В същото време тя изглежда чист и много, докато вие извършвате работата си. Забележка : В него могат да се поберат две ножици. - Минималистичен стил, с висок капацитет, който позволява спестяване на повече места и да се улесни достъпът до вашите средства. - Материал : PU. - Изработен от висококачествен материал, е здрава и подходяща за чорапи, лек и удобен за переноске. - Подходящ за всякакви с престижна фризьорски салон и козметика, както и за семейства. - Продуктът е лесен и удобен за използване и може ефективно да ви помогне да съхранява инструменти за подстригване на коса.Описание на продукта Чанта за аксесоари за коса Чист и специален вид привлича вниманието на хората и демонстрира своя висок естетически стандарт.Чанта за набиране на фризьор Този предмет представлява чанта за съхранение на фризьорски ножици, произведени от висококачествени материали, много здрава, vi, чанта за фризьорски ножици в случай на случаен сблъсък за вашия фризьорски инструмент.чанта за инструменти за подстригване Портативен дизайн и лесно да носите със себе си по време на работа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория