• Ново
S. N. CREATION SN Creation Комплект гребени от дърво Seesham (опаковка от 2 броя) |Гребен за оформяне коса с широки зъбци | Гребен, ръчно изработени продукти За грижа за косата | Дърв?

S. N. CREATION SN Creation Комплект гребени от дърво Seesham (опаковка от 2 броя) |Гребен за оформяне коса с широки зъбци

Rating 
BGN 6.59

Сума
Налично за поръчка

Размер : Опаковка от 2 обикновени : гребен със средни и по-големи зъбци 8,5 инча, гребен за разнищване на косата : Гребен за разнищване на коса с ширина 5 НАТУРАЛНА висококачествена дървена гребен : помага при пърхот, вшах, пушении, разцепени краища, косопад и свежест, естествени лечебни свойства и помага за разпространение натурално масло за всички прядям.Нашата естествена гребен - това е екологично чиста четка за коса от естествена коса, която е идеална алтернатива пластмасово расческам.Дървена четка за коса не може да създаде статично електричество, по този начин, няма статични повреди |.ПОДХОДЯЩ за ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОСА : Дървена четка за коса подходящ за кратки или дълги, средни, тънка или гъста, къдрава или на пряка или на всеки тип коса за момичета, момчета, мъже и жени.Антистатичен : За разлика от пластмасови гребени за коса от дърво, дървени гребен за коса не се е вкопчил в косата, помага за облекчаване на напрежението и стимулира скалпа, предотвратява спутывание коса и цъфтежите на косата.Перфектна комбинация от подаръци : Дървени гребени могат да станат чудесен подарък, която издържа в продължение на десетилетия.Чудесен подарък за Деня на Свети Валентин, рождественскому подарък, подарък за Хелоуин, подарък за рожден ден, подарък за годишнина, за него или за нея. Размер : Опаковка от 2 броя Обикновена : гребен със средни и по-големи зъбци 8,5 инча, распутывающая косата : гребен, ширина 5. НАТУРАЛНА висококачествена дървена гребен : помага при пърхот, вшах, пушении, разцепени краища, косопад и свежест, естествени лечебни свойства и помага за разпространение натурално масло за всички прядям.Нашата естествена гребен - това е екологично чиста четка за коса от естествена коса, която е идеална алтернатива пластмасово расческам.Дървена четка за коса не може да създаде статично електричество, по този начин, няма статични повреди |.ПОДХОДЯЩ за ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОСА : Дървена четка за коса подходящ за кратки или дълги, средни, тънка или гъста, къдрава или на пряка или на всеки тип коса за момичета, момчета, мъже и жени.Антистатичен : За разлика от пластмасови гребени за коса от дърво, дървени гребен за коса не се е вкопчил в косата, помага за облекчаване на напрежението и стимулира скалпа, предотвратява спутывание коса и цъфтежите на косата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория