• Ново
Гребен за Изправяне на Коса, Четка за Изправяне на Коса, Гребен за Жени с Бързото Изгаряне 5 при температура 20 с и защита От Изгаряния (Сив)

Гребен за Изправяне на Коса, Четка за Изправяне на Коса, Гребен за Жени с Бързото Изгаряне 5 при температура 20 с и защита От

Rating 
BGN 12.66

Сума
Налично за поръчка

【Космически Сив цвят Ще се пробуди вашата Жизнена сила】 Той съчетава в себе си четка за коса за изправяне на коса и плосък утюжок за коса, бързо загрява до 350 ° F в продължение на 20 секунди и създава смели годишният начиннека да си най-ярката страна блести!. 【5 температурни настройки】 (266℉ - 410℉) Преси за коса използва PTC (положителен температурен коефициент) за равномерно нагряване, това ще ви помогне да получите супер пряка прическа само за един пропуск.Нашият продукт е с конструкция против изгаряния, която ви позволява да се насладите на выпрямлением, без страх от изгаряния и натъртвания. 【Красива права коса с 3d по-гъсти зъбци】 По-гъста храна, която помага да се оправям дори и корените на косата, като същевременно осигуряват възможност за отопление на всички коса и плътно прилепване към повърхността на зъбите, напълно докато се оправям косата.В сравнение с традиционните утюжками за изправяне на нашия ви осигурява най-добри резултати (лъскава, здрава, копринена коса) и по-голям обем. 【Мултиплен защита】 ① Защита от изгаряния на ② отговаря на международния стандарт за напрежение от 100 до 240 v ③ автоматично изключване след 30 мин. ④ Специално покритие на расческе дълбоко възстановява изтощена коса и цъфтежите на косата, запазва блясъка на косъма. 【Че получавате】 Мода - Независимо от това, какъв е вашият тип коса, дори и гъста и къдрава къдрици, вие винаги можете да намерите подходящи полагане, за да ги укроти.Бързо загряване и голяма площ, значително ще спестите вашето време за полагане.Услугата - ние се стремим да реализират изискванията на клиентите за дизайн на продукта и трехлетнее гаранционно обслужване.Това е най-добре продаваният выпрямляющая четка с 2022 година. Ние продадени над 100 000 копия по целия свят.Тя може да се трансформира в пряка при обикновен чесане.KEA HOP имат американски сертификати PSE, CE и други, както и сертификати върху интелектуалната собственост от Патентно ведомство на САЩ.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория