• Ново
Manshui, 3 предмет, изкуствена превръзка на главата, модни превръзка на главата от изкуствена кожа за момичета и жени, превръзка на главата с подплата от изкуствена кож?

Manshui, 3 предмет, изкуствена превръзка на главата, модни превръзка на главата от изкуствена кожа за момичета и жени, превръзка

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Изкуствена кожа 【В комплекта са включени】 3 броя изкуствени чалми на главата 3 цвята : бял, сив и бежов. 【Здрав материал】 Тези модерни колела от изкуствена кожа са направени от мека полиуретанова материал с мека подплата, висококачествена еластична превръзка на главата, които са леки, растягивающимися и продължително. 【Широко приложение】Превръзка на главата от изкуствена кожа подходящ е както за вътрешно, така и за външна употреба, например за пазаруване, пътуване, рожденни дни, концерти, посещения на различни партита . или просто за ежедневно носене. 【Идеален подарък】 Изкуствена превръзка на главата - забележителен и елегантен подарък за вашето семейство, приятели и любим човек за рожден ден, Коледа, Свети Валентин, Ден на учителя, Ден на майката, Нова година и така нататък. 【Лесно за носене】 Всяка изкуствена превръзка на главата е с гладка повърхност, без остри сметка, тя е много нежна и е удобно.Проста превръзка на главата може да прилепва плътно към главата, без да уврежда косата, и създаване на красиви прически.Лесен за носене и лесно да падне. Технически характеристики : Материал : изкуствена кожа и пластмаса.В комплекта са включени : модни превръзка на главата от 3 теми.Цвят : сив, бежов и бял. √ Тези модерни ленти за глава от изкуствена кожа, подходящи за връзване на опашки, горните възли, косичек, кифли и много други.Също така те са подходящи за дълга коса, къса коса, права коса, къдрава или вълниста коса, тънка коса, коса със средна дебелина, гъста коса и много гъста, дълга коса. √ Подхожда както на момичета, така и жените да се обличат в различни случаи, като партита, сватбени церемонии, домашни партита, концерти и така нататък, можете да избирате различни ленти за коса в зависимост от вашите нарядами. √ Модни превръзки за глава от изкуствена кожа - чудесен вариант за подарък за рожден ден, Коледа, свети Валентин, Ден на учителя, Ден на майката, Нова година и различни видове партита. √ Тези превръзки са удобни за носене, и ги лесно да се откъсне.Лента за коса е напълно опаковани, така че да не се притеснявате, че пораните своята деликатна кожа.Елегантен модерен панделка за коса от изкуствена кожа не само почиства косата от лицето си, но и придава по-ефектен вид, давайки ви стилен настаняване, очарователна гледка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория