• Ново
WOVOWOVO Широки Ленти на главата за жените - 4 бр. с Кадифени Ленти На Главата Модни Дебели Превръзки на Главата Diademas Para Mujer De Moda, Нескользящие Аксесоари за Коса, Ленти за ?

WOVOWOVO Широки Ленти на главата за жените - 4 бр. с Кадифени Ленти На Главата Модни Дебели Превръзки на Главата Diademas

Rating 
BGN 6.99

Сума
Налично за поръчка

【Опаковка включва】 В тази широка лента за глава са включени и 4 различни стилни ръбаВсеки от тях е класическа и популярна за различни поводи. 【Здрав материал】Тази модерна дамска превръзка на главата е изработена ръчно от плюшено кадифе.Лента за коса е мека подплата и представлява висококачествена еластична превръзка на главата, която е лека, участък от и здрава. 【Модерен дизайн】 Кадифена превръзка на главата си прост, обикновен дизайн, в класически цветове, красиви и чаровни, те могат да се носят с различни образи, за да ви придават усещане за стил всеки ден.Лента за глава не е толкова лесно слайдове и не причинява главоболие. 【Широк повод】 4 опаковки чалми класически цветове достатъчно, за да отговаря на непрекъснато променящите се стилове, те също са подходящи за използване в и извън помещения, като партита, сватбени церемонии, срещи, концерти или просто ежедневни облекла. 【ИДЕАЛЕН подарък】 За жените, които често обръщат внимание на уличната фотография, тази проста и модерен превръзка на главата си, не ще бъде непозната.Тя се харесва на много модницам и известни личности.Им харесва, че е щедро, просто, класически и така ефектен.Модни превръзка на главата си, даде я на майка ми, сестра, приятел - най-подходящият подарък.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория