• Ново
Шампоан за оцветяване на тъмно кестени коса от седины 500 мл, Шампоан за Миг Оцветяване Кестени коса, за жени и за мъже, Покритие на седины, Билков Шампоан за Боядисва?

Шампоан за оцветяване на тъмно кестени коса от седины 500 мл, Шампоан за Миг Оцветяване Кестени коса, за жени и за мъже,

Rating 
BGN 14.39

Сума
Налично за поръчка

【100% покритие на белите коси】Шампоан за оцветяване на тъмно кестени коса Meidu е проектиран по такъв начин, че да е 100% ефективно покрива сива коса, благодарение на които ще изглеждате по-млади и по-енергични, и на вас повече не се отразява сединаПодходящ за всички типове коса.【Важна забележка】 : Преди първата употреба прекарайте кожен тест. 【Шампоан за оцветяване кафяви коса 3 В 1】 За разлика от другите цветове бои за коса, този шампоан за боядисване на коса могат да бъдат почистени, боядисани и кондиционировать коса само за един прием, че ревитализира кожата на главата, укрепва косата от корените до върховете и поддържа общата сила на вашата коса. 【Лесно се нанася】 Не купички или четки, не е необходимо предварително да се бърка, просто трябва да се носят ръкавици и да му е като на обикновен шампоан на СУХА коса, изчакайте 10-15 минути, след това изплакнете.Ние веднага ще естествени кестенява коса. 【Да се чувствате естествени съставки】Шампоан за боядисване на коса с обновена формула color е по-нежен, ви позволява да оцветите косата така, както ви харесва, не е нужно да се притеснявате за нанасяне на вреди на косата.Див жен-шен и сусам с активни съставки, които придават на косата блясък; Не съдържа амоняк и парабени, лесен за употреба. 【Спестете пари и време】 Мъжки и дамски боя за коса Meidu brown позволява на боядисване на косата просто като у дома си, вече не се налага да посещавате фризьорски салон.А на естествения цвят на косата може да продължи до 3-4 седмици, докато не се прояви седина.Шампоан за боядисване на коса се държи само на повърхността на космения черупки, че е много по-безопасно, както за косата, така и за вашата кожа. 500 мл кафява шампоан се около 10-15 приложения, което може да ви спести пари и време.ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ : . Прекарайте 48-часова кожен тест преди първата употреба. Нанесете шампоан за СУХА коса (препоръчително с добавяне на шампоан) или намокрете косата и избършете излишната вода кърпа. Не се дръжте шампоан върху кожата повече от 30 минути, за да не петно на кожата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория