• Ново
BEIAKE Професионална Машина За Подстригване на Коса С Метално Острие от Въглеродна Стомана, Мъжки Електрическа Безжична Машина За Подстригване на Коса с Т... за Домашн

BEIAKE Професионална Машина За Подстригване на Коса С Метално Острие от Въглеродна Стомана, Мъжки Електрическа Безжична

Rating 
BGN 29.86

Сума
Налично за поръчка

Гравиране на маслената главата и бяло покритие : за да отговори на различните нужди в симулация на професионално създаване на маслена глава в ретро стилБързо зареждане чрез USB : USB-порт за зареждане, можете да го свържете към USB адаптер, лаптоп, кола зарядното устройство, блок захранване и други устройства със захранването от USB.Ергономичен дизайн : Обтекаемая удобна дръжка не се плъзга и удобна за захващане. елегантна и компактна за удобно захващане, идеален за пътуване и за дома на прическата.Ниска вибрация /бесшумность : Подстригване за брада с прецизионным двигател, ниски вибрации и сверхшумным дизайн премахва от работния шум само на 50 db, което помага на децата да се чувстват спокойни и вече не се страхуват от прическата. 100% гаранция, Високо качество на вентилатора-охладител на отлична цена, вие няма да бъдете разочаровани.Ние носим отговорност за нашите продукти и клиенти.Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, моля, първо се свържете с нас, ние ще решим това за вас в рамките на 24 часа.Професионална машина за подстригване на коса с ниски вибрации, шум е само на 50 дблитий-йонна батерия с голям капацитет може да се използва в продължение на дълго време, при всяко зареждане.Материал от неръждаема стомана, той остава винаги остър и осигурява висока издръжливост.Лесен за употреба за дома или за пътуване Характеристика : Тип захранване : акумулаторна батерия Използване : лице, брада, мустаци, фризьорски салон.Напрежение : 100-240 В Време за зареждане : 2.5 часа Време на работа : 180 минути Мощност : 5 W Номер на модел : KM-1949 г. Двигател : много мощен Цвят : сребрист Материал : ABS Батерията : 1400 mah Помещение включва : 1 х машина за рязане волос1 х защитен чехол1 х зарядно устройство1 х четка за почистване 1 х ръководство Забележка : поради ръчно измерване се допуска отклонение 0-1 виж Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да започне наддаване.Поради разликите между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на проекта.

Всичко за продукта

Power Type:
Rechargeable
Use:
Face, beard, moustache, barber.
Voltage:
100-240V
Charging time:
2.5 hours
Working time:
180 minutes
Power:
5W
Model Number:
KM-1949
Engine:
very powerful
Color:
silver
Material:
abs
Battery:
1400 mAh
Package Included:
1 x hair clipper:
1 x Protective cover:
1 x charger:
1 x Cleaning brush:
1 x Manual:
Note:
Due to manual measurement, please allow an error of 0-1 cm. Please make sure you do n’t mind before bidding.:
Due to differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the project. Thank you! :

Подобни продукти в категория