• Ново
2 БР. Метални Фиби, за да се Изплъзва от домакинството е заек Вълна С Кристали, Големи Перлени Игли за Коса, за Жени, Нескользящие Аксесоари за Коса за Полагане на Гъс?

2 БР. Метални Фиби, за да се Изплъзва от домакинството е заек Вълна С Кристали, Големи Перлени Игли за Коса, за Жени, Нескользящие

Rating 
BGN 4.99

Сума
Налично за поръчка

【 Трайни 】 Нашите женски метални щипки за коса, изработени от висококачествена сплав с матиран метал и издръжливи метални пружини, които по-трайно и надеждно да определи косата от обикновените пластмасови щипки за коса 【 Стилен 】 Добре изглежда и добре да се чувствате с тези красиви, елегантни скоби за домакинството е заек вълна голям размер, които удобно запазват всички видове коса (гъста, къдрава, тънки, изящни).Те са лесни за употреба и позволяват изглежда много стилно.Тези гигантски скоби-клешни са подходящи за жени и момичета, което е чудесно за елегантните и нежни приятелки. 【 Лесна употреба 】 Нашата голяма метална скоба маша за коса оборудвана с метална пружина, така че той може да е удобно и здраво задържане на косата.Високо качество, може да осигури дългосрочна служба.Прости линии кроличьих ушите ви придават стилен вид, а не просто фиба за коса във формата на банан. 【 Универсална програма 】 Нашите скоби за нокти се използват не само за ежедневието или за спорт, плуване у дома и грим, но и за специални случаи, като например пътувания, партита и реквизит за снимки.Когато умываетесь правите сутрин грим, приготвяте храната или да вземе душ, или стригетесь, тези метални скоби ще постави на косата и да ви направи по-привлекателни.Щипки за коса, Daihatsu предлагат всекидневен стил и практичност. 【Избор за подарък 】 Тази шнола за коса за стилна и елегантна, подходяща за всекидневна или празнична украса разнообразни дрехи, много идеалната шнола за коса!По този начин можете да добавите нотка на елегантност и стил към всяка прическа, цвят на косата, банда заедно, сватба и всеки свадебному мобилен аксесоар.Тези метални щипки за коса са идеалният подарък за момичета и жени от всички възрасти и могат да дарят жени и момичета усещане за мечтите си.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория