• Ново
31ръчно Плетени швейцарски Дантелени Предната Опашка-перуки с Детски косата Естествен вид, Канекалон, Синтетичен Лесен Сплетен перука в клетката Премия за Качеств?

31ръчно Плетени швейцарски Дантелени Предната Опашка-перуки с Детски косата Естествен вид, Канекалон, Синтетичен Лесен Сплетен

Rating 
BGN 35.12

Сума
Налично за поръчка

Материал : Двухнитевая коса, само 108 косичекВисококачествено влакно Канекалон, толкова близо до глиц и допир до истински човешки коси.Опашка на 100% са свързани ръчно, супер мека текстура, не спутываются, белите дробове.Лесно се носят и за спестяване на време : Изцяло ръчно плетени суперлегкие перуки 4 3/4 "x12 1/2"от швейцарската завързана кърпа в кутия с плетена перуки са лесни за инсталиране и изглеждат така, сякаш сте прекарали часове в салона. но тази ръчно плетени лейси плат ще ви отнеме само една минута, ще ви спести много време и пари в салона, ще ви даде повече време за забавление.Дължина и тегло : Колекция от перуки с кружевными гъвкави проводници с дължина около 31 инча, тегло 11 грама, плътност около 150%, пълен и голям обем, суперлегкая структура на косъма за плетене.Размер шапчица : Обиколката на шапка за перука 21,5-22 инча, от ухо до ухо 13,5 "-13,75", отпред назад 14 "-14,5", че е подходящ за повечето размери на главата.Еластична мрежа шапчица с 3 регулируеми джапанки и 4 расческами, 100% дишаща мрежа ще ви Позволи да се чувстват удобно, когато го носите It.it трудно се влюбва като перука за ежедневна употреба, перука за партита за жени.Случаи на живота си : Стил е идеален за работа, църкви, училища, вечерни разходки, сватби, срещи, концерти, подаръци, тематични партита и т. Топли бележки : Измийте перука с гъвкави проводници в топла или студена вода с мек шампоан.Как да се грижим за перуки с плитки? 1. Измийте перука с плитки в топла или студена вода с мек шампоан. Никога не мийте перуки в гореща вода, тъй като това може да доведе до това, че опашка ще изглежда потрескавшимися, а тъй като плетени синтетични перуки, измиване с топла вода боли влакна, и си опашка отпадат. Моля, винаги хидратира, след измиване на перуки задължително нанесете върху тях лосион за стайлинг на коса и лак за коса, за да ги еластична и блестяща. Не използвайте никакво обзавеждане с подгряване на близко разстояние от вашия перука.Това включва сешоар.Не забравяйте, че вашата перука, изработени от синтетика, от високата температура той може да се стопи. Не спи в плетени перуки, защото това може да доведе до спутыванию върховете. Винаги дръж си перука с плитки, когато не ги използвате.Не завязывайте го в найлонов пакет или нещо подобно.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория