• Ново
Qtqgoitem Черен Пластмасов Магически инструмент за стайлинг на коса с закручивающимся пръстен за създаване на връзки за Дамите (Модел: 441 84a 822 354 ддф)

Qtqgoitem Черен Пластмасов Магически инструмент за стайлинг на коса с закручивающимся пръстен за създаване на връзки за Дамите

Rating 
BGN 12.92

Сума
Налично за поръчка

Цвят : черен; Размер : 7 x 12 см /2,8 "x 0,5" (D T*). Име на продукта : Булочница; нето Тегло : 13 g. Материал : пластмаса.Съдържание на пакета : 1 x производител на хляб.2 см / 2,8 "x 0,5" (D T*). Цвят : черен; Размер : 7 x 1.2 см /2,8 "x 0,5" (D T*). Име на продукта : Булочница; нето Тегло : 13 g. Материал : пластмаса.Съдържание на пакета : 1 x производител на хляб.2 см /2,8 "x 0,5" (D T*).Черна пластмасова магическа шнола за коса с закручивающимся пръстен за стайлинг, инструмент за създаване на връзки за дамите, проста и елегантна прическа, не само украсява формата на главата и лицето, но и придава изящество и сладки темперамент.Лесен и удобен за переноске и използване, практичен инструмент за стайлинг, който ще ви помогне лесно плитка всички видове пури в ограничени бройки прически.Лесен за използване, с поразителен ефект.Идеален за коса със средна и дълга продължителност.Обича гъвкав ролка за коса, краищата на косата са оправени и се прекратяват в удобно лесно с валяк.Проста и елегантна прическа не само украсява формата на главата и лицето, но и придава изящество и мил темперамент.Лесен и удобен за переноске и използване, практичен инструмент за стайлинг, който ще ви помогне лесно плитка всички видове пури в ограничени бройки прически.Лесен за използване, с поразителен ефект.Идеален за коса със средна и дълга продължителност.Обича гъвкав ролка за коса, краищата на косата са оправени и се прекратяват в удобно лесно с валяк.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория