• Ново
GALPADA Черна перука, Черна перука, Шапка за перука, Унисекс, найлонова шапка за перуки, шапки за перуки за жени, Шапка-снуд, Ширити, Перука-Снуд, Дантелени Предната Перу?

GALPADA Черна перука, Черна перука, Шапка за перука, Унисекс, найлонова шапка за перуки, шапки за перуки за жени, Шапка-снуд,

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Направете шапка за перука : Един размер, подходящи както за мъже, така и за жениДръжка за шапка за перука : Този перука на пипане е много мек, тънък и лек, еластичен и удобен в чорап.Нескользящая шапка за перука : тя ще ви помогне да се задържи косата на място.Регулируеми бретельки шапка за перука : е подходяща за използване и лесно да се изтрият.Списък на пакетите 1 * Унисекс Стана Перука-Снуд С подплата от Дишаща мрежа (бежово) Характеристики - Един размер, подходящ както за мъже, така и за жени. - Това може да ви помогне да се задържи косата на място. - Цвят : бежово. - Тази перука на пипане е много мек, тънък и лек, еластичен и удобен в чорап. - Мрежа за коса под формата на перуката за възрастни. - Пол : Унисекс. - Размер : около 14 * 14 см - Материал : издръжлив и еластичен найлон. - Отлично подходящ за използване и лесно да се изтрият.Информация за продукта Този продукт представлява шапка за перука, направени от устойчив и еластичен найлон.На допир тя е много мек, тънък и лек, е много еластично и удобно в чорап.Това може да ви помогне да се задържи косата на място.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория