• Ново
Като изтривалка за врата, Bestauty Голяма Фризьорски салон Четка за Подметания коса или Прах Комплекти За Прически Салонная Четка За Отстраняване на Косми Счупен Греб?

Като изтривалка за врата, Bestauty Голяма Фризьорски салон Четка за Подметания коса или Прах Комплекти За Прически Салонная

Rating 
BGN 6.33

Сума
Налично за поръчка

?【Премиум качество】: като изтривалка за врата Bestauty Barber използва гладка основа, с дървена дръжка, мека и удобна щетину, за да се гарантира парикмахерам и клиенти с подходяща прическа ?【Лесна употреба】 С помощта на тази четка за врата може лесно и бързо почистване на косата или прах около ушите и линията на врата.Това е отличен фризьорски салон четка за подстригване на коса, чудесен инструмент за употреба в салони за красота и фризьорски салони. ?【Многофункционален】 Дизайн с дървена дръжка за отстраняване на прах с врата, удобен за задържане.Той също е много подходящ за начинаещи, които го използват у дома.Един добър помощник за лична прическа в домашни условия. ?【Разширено чувство за използване на】 Супер комфорт, мекота и висока плътност, висока еластичност, изработени от влакна, без кърпичка. ?【Лесно почистване】 Това е средство за измиване на косата не пречи на космите.Можете да го почистите, просто провеждане под вода в продължение на няколко минути.Този парцал е идеален за бръснене и подстригване на косата, това е идеалната парцал за фризьори.Мек вълнен материал, приятен на допир, а ергономичната дръжка осигурява удобен захват.Поставка лесно да се използва във всеки магазин или фризьорски салон.Също много подходящ за домашна употреба!.Лесен за съхранение след употреба.Осигурява много удобен захват. дайте на подходяща прическа парикмахерам и клиенти.

Всичко за продукта

Material:
Fiber, Wood

Подобни продукти в категория