• Ново
Прах за линията на растеж на косата на Сенки за линията на растеж на косата е Кафява, За покритие на белите коси, Подкрашивают Временна който крие Захар, Предпазва о?

Прах за линията на растеж на косата на Сенки за линията на растеж на косата е Кафява, За покритие на белите коси, Подкрашивают

Rating 
BGN 7.59

Сума
Налично за поръчка

【Прах за линията на растежа на косата, за различни цели】 Средства по линия на растеж на космите имат три атрактивни дизайна, които се наричат Root Cover Up, Touch-Up Stick и Brush-In Hair Color, По ваш изборНашият продукт е Идеален маски, парцели Около линията на косата, големи парцели Побеляване на косата, Бакенбарды, Корени, Сенки, Веждите, Брадата си. 【Гъста шевелюра】Незабавно създаване на вид по-буйна и гъста коса!Изправи се с тънка коса, като им цвят и премахване на лъскави петна, които покажат кожата на главата. 【Удобен и лесен за употреба】 Малка опаковка Преносима, кожен пискюл на естествена растушевывания, вградено огледало, прозрачно и удобна, фина компактна пудра за перфектна грижа.Незабавен резултат Просто нанесете на корените, и готово!Трае до тогава, докато не се отмие. 【Пъстри сенки за очи】 Суперсильная адсорбция, грим не е в контакт с вода, маскирующая захар по естествен начин се съчетава с вашите съществуващи цвят на косата и се предлага в 4 различни нюанса. 【Естествената красота на】Тази матова пудра на прах незабавно запълва изтъняване и облысевшие парцели, създавайки вид на гъста, буйна коса. Лесен за нанасяне и идеално се съчетава с цвета на косата.Никой не може да каже, че тя на вас.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория