• Ново
RUITASA Малки Щипки за коса с Цвете Маргаритки, 20PCS Фиби За Коса с Цветя, За Деца, Красиви Фиби с Цветя За Коса, Цветни Щипки за Коса, Щипки за коса за Сватбени Аксесоари з?

RUITASA Малки Щипки за коса с Цвете Маргаритки, 20PCS Фиби За Коса с Цветя, За Деца, Красиви Фиби с Цветя За Коса, Цветни

Rating 
BGN 36.96

Сума
Налично за поръчка

1 Размер с помощта на висококачествена пластмаса и е изработен от солиден метал, пластмаса. Практичен дизайн : Красиви бели скоби с цветя, закрепени в косата си, могат да придават красота на вашата милост.Прост дизайн, лесно се съчетава. Отлично качество : Висококачествена пластмаса, нетоксичен, безвреден.Здрава защита на околната среда.Метална скоба лесно ръжда, здрав и издръжлив. Използвайте случаи : Много подходящ за сватби, партита, рожден ден, годишнина и други специални случаи.Можете да нося фиби, украсяваш косата си, отделят вас. Идеален подарък : Тази стока е лесно да вземете, можете да изпратите стоката на своите приятели от противоположния пол, приятелка и т. Материал : пластмаса, метал Размер : 3,4 см./1,3 инча * 2,7 см/1 инч Цвят : бял Опаковка : 20 броя малки заколок с цветя маргаритки, произведени от висококачествена пластмаса и твърди метали, пластмаса.Уникален дизайн сладък и мил.Прост и безгрижен.Лесно се подбират.Уловете добър, лесно се закрепва, стяга само леко, може да задържи косата.Не е лесно да навредят на косата, може да се използва в продължение на дълго време.Много подходящ за сватби, партита, рожден ден, годишнина и други специални случаи.Можете да нося фиби, украсяваш косата си, отделят вас.Тази стока е лесно да вземете, можете да изпратите стоката на своите приятели от противоположния пол, приятелка и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория