• Ново
4 БР., Плетени Фиби за коса с Сверкающим Хрустальным камък, Женски Фиби за коса за сватба, парти, Ракита, Шнола за Коса, за жени, Тройната Шнола за коса (Многоцветен)

4 БР., Плетени Фиби за коса с Сверкающим Хрустальным камък, Женски Фиби за коса за сватба, парти, Ракита, Шнола за Коса, за

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

?【Проста модни шнола за коса】 фиби за коса с кристали, 4 цвята в комплект, цвят прости и стилни, и щипки за коса залепени пайети, които ще изглеждат по-искрящи на слънчевата светлинаВыровняйте карти с коса, прическа няма да бъде хаотична. ?【Лесни за използване щипки за жени】 Можете да ги закрепете навсякъде, където имате нужда от разкрасяване при нормални условия, ако трябва да се справят с бретон и ломаными коса, просто да ги свържете малка заколкой отгоре, направление за прядью. шнола с 3 скоби отгоре. ?【Фиби за коса в оплетке от блестящи кристалния камък】-Дамски шнола "утиный кур" е изработена от акрил и страз, шнола подкрепена с кристали, за да изглежда по-блестяща на слънцето.четири цветови комбинации. ?【Минималистичен дизайн】 Ако искате бързо да смени образ, идеална шнола за коса във формата на плетеного кристал.Тя ще ви помогне да се справят с чуплива коса, а също така ще даде жар на обичайната си прическа.шнола за коса с 3 малки скоби. ?【Щипки за коса за тънка и гъста коса】 са Подходящи за много случаи, може да е красиво и елегантно, за да се облече.Тя е подходяща за много случаи, като например танци, работа, сватба, парти, училище и т. Запазете косата си хубави и стилни. тройната шнола за коса.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория