• Ново
BOGUS Pro Машина За Подстригване Машинка За Подстригване Професионален Фризьорски Гребен BLDC смонтированное на двигателя на Нож с DLC Покритие Литиево-йонна Батерия с П?

BOGUS Pro Машина За Подстригване Машинка За Подстригване Професионален Фризьорски Гребен BLDC смонтированное на двигателя на

Rating 
BGN 57.72

Сума
Налично за поръчка

1 Нож с диамант углеродным покритие, с отлична здравина и режещата лента. Косата не се бутат по време на рязане. Удобни три етапа на регулиране. Удобни три етапа на регулиране 4. 2 часа зареждане от 4-часов на използването на литиево-йонна батерия. Три бод за различни фризьорски салони. Поставете в първия етап align монтаж на кука с монтажна част от острието и натиснете докато щракне на мястото си. Дръжте другата страна на куката леко открехната. Уверете се, че и двете куката здраво закрепени. Издърпайте една страна разделительного клин, като кликнете върху него в посока на стрелката на снимките по-горе.Спецификация на продукта Номинално напрежение AC100 ~ 240 V, 50 ~ 60 Hz Номинална мощност : DC5 V / 0 / 9 Консумирана мощност 6 Втпроизводство : Южна КореяВключает в себе си : тяло, адаптер, ръководство на потребителя, восъчни нож, масло, четка за почистване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория