• Ново
BKDFD Момиче във формата на торта със сърце, Сгъваема четка за коса на въздушна възглавница, Преносима Скъпа гребен за грим (Цвят: D, размер: 6,5 см в диаметър)

BKDFD Момиче във формата на торта със сърце, Сгъваема четка за коса на въздушна възглавница, Преносима Скъпа гребен за грим

Rating 
BGN 39.90

Сума
Налично за поръчка

срешете i Туристи гребени гладки и кръгли, а също и еластична възглавница за сигурност.Меки на пипане, не уврежда косата.Може да се използва на 180 градуса, да си грим и нюанс, смърч и приглаживать косата.Подходящ размер, удобен за переноске, лесно се побира в чанта, джобове за употреба. гребен и зъбите са гребени гладки и кръгли, и разтеглив, въздушни възглавници меки на пипане, не увреждат косата. може да се използва на 180 градуса, се прилага грим и нюанс, се разглежда и разглаживать косата с подходящ размер, лесен за носене, лесно за поставяне в чанти, джобове за использованияматериал : пластмаса, стъкло Размер : диаметър 6,5 виж В комплекта са включени : гребен за коса * 1 (не включва други демонстрационни продукти) Полезни съвети : 1. Моля, се допуска отклонение от 2-3 см от ръчно измерване. Поради различни монитори цветовете могат да се различават, моля, разберете.Огледало за баня Led огледало, Тоалетка и Огледало за грим С регулируема яркост Противотуманное огледало с осветление За баня, Стенен декор за баня.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория