• Ново
Jnymell Къдрава Директни Перуки от Естествена Коса на Дантели 13X6 HD С Коса къдраволистната Бебе За черната Жени 150% Плътност, Предварително Выщипанные Италиански Перук?

Jnymell Къдрава Директни Перуки от Естествена Коса на Дантели 13X6 HD С Коса къдраволистната Бебе За черната Жени 150% Плътност,

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Достъпен перука за по-добро качество, плътност 150%, достатъчно гъста косаМного чист, натурален, мек, лесно расчесывается.Каквато и да е опашка, плитка или кок, просто направете прическа такава, каквато ви харесва, по всяко време и на всяко място!".Увеличете времето на услуги, отнасяйте се към нея като към собствената си коса и много добре се грижат за нея.тогава обикновено това може да продължи повече от 1 година.Материал на косата : 100% необработени човешки коси.Текстурата на косата : Къдрава права перука на дантели отпред.Косата плътност : плътност на 150%, идеален за вашата кожа.Размер на капсула : средно (22,5 инча) С регулируеми джапанки и 4 пити наоколо, приемайте по поръчка, ако имате нужда от малък капачката или голяма капачка. HD прозрачна дантела, подходящи за всички видове кожа, лек и дышащее. Перука с предна част от дантела 13 X6. 3,100% бразилски човешки косъм, мек, здрав край, не е суха, без фоликули, без entanglements, без загуба. Средният размер на капачки в наличност, малка капак/ голяма шапка, моля, свържете се с нас преди пускането на поръчката. Срок на доставка : 3-5 работни дни.(Основната доставка в рамките на 1 ден доставка в рамките на 2 дни и стандартна доставка). Имаме собствена компания за производство на косата, разположен в град Кингдао, която е един от най-големите производители на човешки косъм в Китай, и ние много години се занимаваме с продажба на човешки косъм с квалифицирани работници и модерна техника. Нашите продукти за коса-това е човешка коса с високо качество, чисти, естествени, меки, лесно расчесываются, те са лесни за измиване и грижи, без синтетични или животни на косата, постоянно качество на продуктите, строги и цялостна система за контрол на качеството.Ние избираме коса с високо качество, на които са изрязани директно с млада дама. Подходящ за всички типове кожа. Максимум размер на дантела. Повишена пропускливост на въздуха и комфорт. Перука с дълбоко свързани пробором дължина от 6 сантиметра. Разделете го като пълен завързана перука. Естествената линия на растеж на косъма.HD дантела - това е нов завързана материал, който е по-лек, мек и лек и изглежда по-прозрачен, отколкото обичайно дантела, което може най-добре се накисва в кожата, което прави линията на растеж на косата е по-незабележимо.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория