• Ново
KALLORY 8 бр. Метални Аксесоари с Пръстени, Ластични Маншети, Клипса за cauda equina, Копчета, Катарами, Вратовръзка, Дамски Пръстени в готически стил за Момичета в стил Пънк, ?

KALLORY 8 бр. Метални Аксесоари с Пръстени, Ластични Маншети, Клипса за cauda equina, Копчета, Катарами, Вратовръзка, Дамски

Rating 
BGN 51.45

Сума
Налично за поръчка

Метални завязки за коса : Тези държачи за cauda equina имат кръгли копчета, добре се държат стабилно на косата, леки, придават прическа и стилен външен вид!Метална декорация за коса : благодарение на своя уникален дизайн тя се набива в очи, когато върви по улицата.Пръстени за коса-маншет : френското пръстен-маншет е подходящ за ежедневно пазаруване и пътуване, също така е подходящ за сватби, банкети и партита.Маншет за коса : Лесен за носене : Тези копчета в стил пънк-опашката може да се използва не само като превръзка на главата си, те също са подходящи за използване като гривна, те със средни размери, малко тегло, те са лесни за носене и съхранение, можете лесно да ги носи или стреля по желание, което ви осигурява по-голямо удобство.Маншет за коса във формата на кръг : при отразяването те ще заблести, като аксесоар за коса повече изтънченост и правейки ви по-елегантна.Списък на пакетите в 8 х скоби за cauda equina Характеристики - Лесен и удобен в чорап, гладка текстура, няма да навреди на косата. -Размер : около 6,00 X6,00 X5,00 см /2,36 X2,36 X1,97 инча - Тези държачи за cauda equina разработени с кръгли ръкавели, могат да задържат всички тънка или гъста коса. - Изисканата си форма, благодарение на които ще изглеждате по-нежна и красива. - Подходящ като подарък за рожден ден, празник е, нова година на жена си, приятелката си или дъщеря си. - Материал : ABS - Той не е подходящ за ежедневно пазаруване и пътуване, но също така е подходящ за сватби, банкети и партита.Описание на продукта Кръгла шнола за коса Освен това, това също е добър подарък за приятелки, приятелки, колеги и т., метално украшение за коса с Отлично качество на изработката, прави момичета в ежедневието по-чаровен. метални завязки за коса Тази шнола за опашката е идеално момичета за бижута и фиксация на косата. пръстени за коса-маншет за коса Лесно се съчетават с вашите нарядами и са много подходящи за ежедневието.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория