• Ново
Професионален сешоар Slopehill, Отрицателно-йонни сешоар с бесщеточным двигател, 110 000 об/мин, Сешоар за коса с ниско ниво на шум и постоянна температура, Мощен Безшумен ?

Професионален сешоар Slopehill, Отрицателно-йонни сешоар с бесщеточным двигател, 110 000 об/мин, Сешоар за коса с ниско ниво

Rating 
BGN 99.99

Сума
Налично за поръчка

Постоянна температура и грижа за косата с отрицателни йони На въртящата се на 360 ° дюза, която позволява лесно да завърши моделиране. Вентилатор с бесщеточным двигател с мощност 2000 Вата, с висока скорост 110 000 об/мин, бързо изсъхва.Дизайн за намаляване на шума, minimizer шум. [Свалящ се капак филтър и функция за автоматично почистване] Сешоар Slopehill оборудван свалящ се капак филтър и функция за самопочистване.Просто щракнете върху скоростта на вятъра в продължение на 3 секунди, за да стартирате функцията.Ще имате 7-8 секунди, за да промените посоката на въздушния поток, лесно премахване на мръсотията и запишете на вашия сешоар суха, като нова. [Защита на предпазителя и функция инфрачервени лъчи] При твърде висока температура професионален сешоар автоматично се изключва.Това също така може да се предотврати попадането на високоскоростен сешоар за дрехи, след употребата на които може да доведе до пожар.Температура на сешоара с далечен инфрачервен радиация е много мека и не гори косата.Количеството на въздуха е голяма, и сушене се извършва бързо. [12 места -Отговарят на нуждите в грижата за косата си] На вашия избор се предлагат различни цветове (розов, сребрист, черен, бял, син).Комбинация е от 4-степенна настройка на температурата + 3-степенна настройка на скоростта на вятъра - това е 12 места, и един от тях може да отговори на вашите нужди.Тънък и елегантен външен вид и създава усещане за използването на модния салонного сешоар за коса. [Йонна технология и керамично покритие] Йонен сешоар с дифузер съдържа 30 милиона биологични отрицателни йони.Отстранете къдрите и статични смущения с помощта на отрицателни йони.Косата остава мека, гладка и блестяща.Постоянна топлина прониква в корените на косата, бързо высушивая ги с по-малко увреждане. [Мощен, по-бързо сушене] Вентилатор има голям капацитет и висока скорост на въртене (за 110 000 об/мин).Съвет : Сешоар с дюза-разсейвател консумира сравнително голяма мощност (2000 W).Задължително използвайте контакта 110 V. 3 МАГНИТНИ СТОЙКИ, включително корекция на скоростта на вятъра и температурата на 3 различни нива на всяка функция на паметта след предишната настройка. 3 магнитни глави, включително 2 * съвети за подреждане, 1 * дифузер за придаване на обем, подходящи за различни прически - преки или къдрава, дебели или тънки, дълги или къси коса.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория