• Ново
QDBOWIN QUEEN Blond HAIR Омбре Синтетични Косми На Дантели Изкуствени Перуки за Жени Безупречен Вълнообразни Кафяв Корен Синтетични Перука На Дантели Огнеупорни 14 инча Есте?

QDBOWIN QUEEN Blond HAIR Омбре Синтетични Косми На Дантели Изкуствени Перуки за Жени Безупречен Вълнообразни Кафяв Корен

Rating 
BGN 19.05

Сума
Налично за поръчка

Как да носите 1 Съберете косата на кок 2. Дръпнете шапка-перука на главата 3. Подправете всички косми в шапка и вратовръзка 4. Сложете си перуката на главата си и да го променят в правилната посока 5. Издърпайте регулируеми въжета, за да отговарят на главата 6. Застегните въжета и отново срешете косата на перука. 【Популярните прически】 : Този вълнообразни перука от светло дантела отпред - модерна тенденция на перуки за жени, модерен цвят на косата от тъмно кафяво до светло, подходящ за всички тонове на кожата, с 14-инчов перуки от късо боб отпред на съвсем малък могат идеално да подчертае вашата красота, идеалната дължина на косата, подходящ за ежедневието и партита. 【Вътрешната структура на окото капачка】 : къси вълни перука на дантели с голяма площ дантела, Т-образни перуки на дантели в средната част с дълбоко пробором 6 инча, линията на растеж на косата е като дантела от тези косата, прави перука за по-реалистичен, по-удобно в чорап и е идеален за кожата на главата.Светло кафяви швейцарско дантела меко и приятно за кожата, подходящ за всички тонове на кожата. 【Размер шапки】 : Средна шапчица (средно шапчица 22-22,5 инча) е Подходящ за повечето хора. 2 Регулируеми бретельки и гребените са удобни в чорап. Предварително выщипанные естествена коса и косата на бебето, разделени средни пробором.Не падат, не спутываются, без мирис. 【Случаи】 : Тези синтетични перуки, подходящи за обикновения носене в ежедневието. идеални за Хелоуин, концерти, тематични партита, сватби, срещи и всякакъв друг повод, синтетични влакна, подобни на тези от косата, всички ще се хвалят с вашия перука. 【Искрен услуги】 : За нас е голяма чест и гордост да ви перуки от най-високо качество, както и безусловна 30-дневна гаранция за пълно връщане на парите за нашите перуки с дантелен завършек отпред. Денонощно обслужване на клиенти отговори на всички ваши въпроси преди и след покупката.Сега можете да се насладите на красотата на 100% без риск!. 100% Высокотемпературное жично влакна (гъвкаво и удобно), много естествено изглеждащо и красива.когато, не спутывается, без химикали, е безвреден за вашето здраве, може да бъде завит и завит permed.Мека, блестяща и копринена перука от естествена коса на дантели отпред не само ще направи впечатление на всички, но и ще ви даде възможност да изглеждате и да се чувствате млади и красиви!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория