• Ново
Силиконов концентрат Ardent FX и инфузионный ръкав, без съдържание на BPA са Предназначени за улесняване на процеса на обезуглероживания и равенство.

Силиконов концентрат Ardent FX и инфузионный ръкав, без съдържание на BPA са Предназначени за улесняване на процеса на обезуглероживания

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

[ КОНЦЕНТРАТ И РЪКАВ ЗА ИНФУЗИЯ] - Искате ли да се успокоят, премахване на плака с цветя или билки и настояването им?Искаш, нали?С нашите инфузионным ръкав може да се гарантира плавно вдигане на плака и инфузия [ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ДИЗАЙН] - добри от другите ръкави, за да се концентрира и настойки, добре обмислен силикон корпус е поставен във вътрешната туба вашето устройство и безопасна храна.Благодарение на доброто ръце, можете да вградите и се опира му е толкова лесно, колкото abc. [ ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА] - Първо изтрийте концентрат от въглехидрати с помощта на ръкавите FX.В края на процеса е просто смесете маслото с обезуглероженным продукт, а след това стартирайте цикъл на инфузията, като се поставя ръкав обратно в устройството FX. [НЯМА ЕЛЕМЕНТАРНО, НЯМА СТРЕС] - Заведете елементарно до минимум и вашата кухня ще изглежда чиста!Нашият гъвкав концентрат и инфузионный ръкав ни позволяват да се отървем от боклуци мръсни или лепкави остатъци, оставяйки чиста работна зона без елементарно. [ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ] - Незаменим кухненски аксесоар, който изненадващо отговаря на вашите нужди и лесно за използване!Или трябва да го чисти ръце, или изхвърлете в съдомиялна машина.Почистване - това е лесен процес всеки път, когато ги използвате.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория