• Ново
Корейската Разтворима Протеиновая конец Proform, Определени за лифтинг на лицето InstaLift Protein Тема, Намалява Малките бръчки, Дълбоко Овлажняване на кожата (60 бр.)

Корейската Разтворима Протеиновая конец Proform, Определени за лифтинг на лицето InstaLift Protein Тема, Намалява Малките

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Разтворимите фибри конци : След като разтворимите фибри нишка се разтваря в течност и напълно се абсорбира от кожата, колаген, за да облекчи липсата на колаген в кожата ви, ще се успокои и ще възстанови кожатаПодобрява еластичността на кожата : Колаген протеинови нишки осигуряват мощен ефект на стягане на кожата.Лифтинг протеиновыми нишки може да стимулира регенерацията на кожата.Намаляване на фините линии на бръчките : Колаген копринени конци осигурява ефекта на стягане и лифтинг на лицето, изглажда нови линии и бръчки, възстановява, укрепва, избелва и защитава кожата.Естествени съставки : Екстракт от платина, хидролизиран коприна и множество висококачествени естествени растителни екстракти.Идеална грижа : идеален за всички типове кожа, особено за суха.Характеристики : 1. Се разтваря в богати на хранителни вещества, белтъци дълбоко в кожата 2. Изглажда бръчки и неравна повърхност на кожата 3. Ускорява регенерацията и подмладяване на кожата 4. Допринася за изработване на колаген в кожата 5. Изглажда фини бръчки и стяга кожата Начин на употреба : 1. Внимателно измийте лицето 2. Нанесете протеиновую конец на желаната област и се поръсва с вода с любимата си эссенцией серум. Изчакайте пълното разтваряне на конци и втирайте си в кожата до пълното усвояване на Техническите характеристики на : Съставки : Протеин, хидролизиран колаген, хидролизиран коприна Всяка протеин конци : дължина 10 см - само на 60 броя (5 х 12 бр.), В комплекта са включени : корейски разтворимите фибри конец 60/120/180 бр.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория