• Ново
Healifty Ръчни Масажисти 2 бр. Масажен Валяк за Дълбоките тъкани, Триггерная Точка за Шията, Гърдите, Краката, Подколенных Сухожилия, Бедрата, Пълен с Грижа За тялото, Ма?

Healifty Ръчни Масажисти 2 бр. Масажен Валяк за Дълбоките тъкани, Триггерная Точка за Шията, Гърдите, Краката, Подколенных

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Изработен от висококачествени материали, достатъчно здрав и практичен за употребаЕргономичен дизайн и мека пластмасова основа за лесна употреба.Правете върнат назад и напред във всяко време, когато гледате телевизия или сте вана и така нататък.Разработени под формата на анимационни котки, тези масажисти за тяло са красиви и креативни.Използва се за масаж на правилните точки на тялото, които допринасят за циркулацията на кръвта.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.- Материал : топчета от въглеродна стомана с PVC POM.- Изработен от висококачествени материали, достатъчно здрав и практичен за употреба. - Разработени под формата на анимационни котки, тези масажисти за тяло са красиви и креативни. - Използва се за масаж на правилните точки на тялото, които допринасят за циркулацията на кръвта.- Откатывайтесь назад и напред във всяко време, когато гледате телевизия или сте вана и така нататък.- Ергономичен дизайн и мека пластмасова основа за удобство на употреба.- Цвят : Както е показано на фигурата.-Размер : 16x11 виж Предпоставка включва 1 х комплект от массажеров 2 бр.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория