• Ново
Отбеливающее сапун с витамин С, Естествен Органичен Оранжевото ръчно изработени сапуни с витамин С, има стягащ тен за тяло и измиване (1 бр.)

Отбеливающее сапун с витамин С, Естествен Органичен Оранжевото ръчно изработени сапуни с витамин С, има стягащ тен

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Ръчно изработени сапун с витамин С : ръчно изработени Сапуни с витамин С има широка гама от приложения, може да е ефективно за намаляване на разширени пори, премахване на затлъстяване на лицето и подобряване на водно-масления баланс на лицето Ръчно изработени сапун с витамин С може да се използва за почистване на лицето, къпане и ръцете, както и ефективно отстраняване на черни точки, акне и др Меко и не дразни : ръчно изработени сапуни с 99% витамин С в основата се състои от екстракт от сладък портокал, меко и не дразни, не боли, кожата, моля, използвайте го с увереност.Има стягащ и хидратиращ кожата : ръчно изработени Сапун с портокал витамин С помага за стесняване на кожата и порите, овлажнява кожата, дълбоко почиства и нежно ексфолира, като прави тена по-мека, гладка и свежа.Начин на употреба : 1. Внимателно вотрите отбеливающее сапун elements vitamin c, във влажна кожата. когато се прилага върху лицето внимателно масаж по протежение на центъра на лицето към двете страни на бузите. внимателно втирайте пяна в кожата в продължение на 2 минути, след което изплакнете.Всички типове кожа : Сапун толкова безвреден за кожата, че можете да го използвате с увереност, дори и ако имате чувствителна кожа.Спецификация : Име на продукта : ръчно изработени Сапуни с витамин С нето Тегло : 100 g Срок на годност : 3 години Основни съставки : витамин С Портокалов Начин на употреба : 1. Първо навлажняване на кожата с топла вода и използвайте пенообразующую мрежа, за да придадат значение silk protein деликатна и богата пяна. Нанесете пяната върху кожата, нежно масажирайте и нанесете с кръгови движения, за да изчистите кожата си. Упорствуйте използва за подобряване причинени от проблеми с кожата.Продуктът съдържа : 1/2 бр. * Топло ръчно изработени сапуни с витамин С Бележки под линия : 1. Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на. Цвят може леко да се различават от различен показване на екрана. Да се съхранява на хладно и сухо място.Само за външно приложение.

Всичко за продукта

Product Name:
Vitamin C Handmade Soap
Net weight:
100g
Shelf life:
3 years
Main Ingredients:
Orange Vitamin C
How to Use:
1. First moisturize the skin with warm water, and use a foaming net to give the silk protein soap a delicate and rich foam. :
2. Apply the foam to the skin, gently massage and circle to clean the skin. :
3. Persist in using to improve skin problems caused. :
Product Contains:
1/2 PCS * Vitamin C Handmade Soap
Warm Notes:
1. Manual measurement, please allow slight errors on size. :
2. The color may exist slight difference due to different screen display. :
3. Store in a cool and dry place. For external use only. :

Подобни продукти в категория