• Ново
Преносима Множество Превръзка за очи, Лесна за употреба форма за очите Направи си сам, Форма за очите Направи си сам, е Достатъчно за многократна употреба Охлаждащ ?

Преносима Множество Превръзка за очи, Лесна за употреба форма за очите Направи си сам, Форма за очите Направи си сам, е

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Тези силиконови подложки против бръчки, изработени от тънък прозрачен силикон, без миризма, удобен, мек и безвредни за кожата, за да не се надраскат и не печени кожатаПрозрачна форма за очи със собствените си ръце 25 бр. форми за очи са на разположение за ползване, отговарят на вашите различни нужди, удобни и практични.Овлажняващи съставки, съдържащи се в пластыре, гладка и леко се свиват на кожата, придават й обем и еластичност, свеждат до минимум "пачи крак" и фини бръчки.Прозрачна форма за очите "Направи си сам" е с ниско тегло и малки размери, удобен за съхранение и переноске, подходящ за домашна употреба и професионален салон за красота.Продължителната употреба може да направи лицето ви по-гладка и привлекателна.Тези силиконови подложки против бръчки, изработени от тънък прозрачен силикон, без миризма, удобен, мек и безвредни за кожата, за да не се надраскат и не печени кожата.Прозрачна форма за очи със собствените си ръце 25 бр. форми за очи са на разположение за ползване, отговарят на вашите различни нужди, удобни и практични.Овлажняващи съставки, съдържащи се в пластыре, гладка и леко се свиват на кожата, придават й обем и еластичност, свеждат до минимум "пачи крак" и фини бръчки.Прозрачна форма за очите "Направи си сам" е с ниско тегло и малки размери, удобен за съхранение и переноске, подходящ за домашна употреба и професионален салон за красота.Продължителната употреба може да направи лицето ви по-гладка и привлекателна. Изработен е от висококачествена пластмаса, сигурно и экологичен, нетоксичен и е трайна употреба. Може да се използва за домашно маски за очите, тя трябва да се използва с машината за грижа за лицето, лесен за управление. Лесен за почистване и многократно, за това изисква по-малко материал за лице, важен инструмент за грижа за кожата на вашите ръце. Лек и малък размер, удобен за съхранение и переноске, подходящ за домашна употреба и професионален салон за красота. форми за очи са на разположение за ползване, отговарят на вашите различни нужди, удобни и практични.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Форма за ГлазМатериал : Пластикцвет : прозрачен Количество : 25 бр (от 1 бр. може да се направи 1 няколко маски за очи) Един и същ размер : около 4,5 х 6 см/1,8 х 2,4 Размера на формата в една опаковка : прибл.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Eyes Mold
Material:
Plastic
Color:
Transparent
Quantity:
25pcs (1pc can make 1 pair of eye mask)
Single Size:
Approx. 4.5 x 6cm / 1.8 x 2.4in
Single Mold Size:
Approx. 10 x 7.2cm / 3.9 x 2.8in
Efficacy:
Make eye manually, need to be used with a facial machine
Package List:
25 x Eyes Mold:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория