• Ново
ANGGREK 40 бр. Невидима Стикер За Лифтинг на лицето, V-Образен Помощ За Лифтинг на Лицето, Премахва Бръчки, Грим, Лифтинг на Брадичката, Подтягивающие кожата на Лицето, Тъ?

ANGGREK 40 бр. Невидима Стикер За Лифтинг на лицето, V-Образен Помощ За Лифтинг на Лицето, Премахва Бръчки, Грим, Лифтинг

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

лента за стягане на лице с невидима лента за грим лента за стягане на лицето и шията лифтинг tape80 200 300 40шт Невидима стикер за лифтинг на лицето, V-образно помощ за лифтинг Премахва бръчки Грим тампони за брадичката Стяга кожата Тънки парчета лента Етикети Инструменти за гримНезабавно стяга и стяга дряблую кожата.Това е напълно незабелязано и хората да не забележат вашата лента - избор бързо худощавого лице.Чудесен ИЗБОР за бързо стягане на лицето, за създаване на V-образна форма на лицето, ще ви направи по-очарователна.Премахва бръчки по лицето, шията, челюстта и областта около очите. нехирургический, лесно се нанася, се пази в продължение на целия ден.водоустойчив, може да се използва за къпане в дуаннуле.лента за стягане на лице с невидима лента за грим лента за стягане на лицето и шията лифтинг tape80 200 300 40шт Невидима стикер за лифтинг на лицето, V-образно помощ за лифтинг Премахва бръчки Грим тампони за брадичката Стяга кожата Тънки парчета лента Етикети Инструменти за грим.Незабавно стяга и стяга дряблую кожата.Това е напълно незабелязано и хората да не забележат вашата лента - избор бързо худощавого лице.Чудесен ИЗБОР за бързо стягане на лицето, за създаване на V-образна форма на лицето, ще ви направи по-очарователна.Премахва бръчки по лицето, шията, челюстта и областта около очите. нехирургический, лесно се нанася, се пази в продължение на целия ден.водоустойчив, може да се използва за къпане в дуаннуле.Характеристики : Незабавно стяга дряблую кожата.Премахва бръчки по лицето, шията, челюстта и областта около очите. нехирургический, лесно се нанася, се пази в продължение на целия ден.Благодарение на дишането функции, той е подходящ за използване.Водоустойчив, може да се използва по време на къпане.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Стикер за лифтинг на лицето Материал : пластмаса Цвят : както е показано на фигура Количество : 20 двойки/40 бр. Осъществяване списък : 1 х 40 бр. Стикер за лифтинг на лицето предпазни Мерки : 1. Ако след залепване възниква сърбеж, моля, своевременно да го изтриете. Този продукт е по-лигав и чувствителен.Моля, използвайте го внимателно! 3. За първи път, моля, проверете кожата за наличие на отклонения през 1-2 часа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория