• Ново
Mediheal най-Добрата Корея С маска - Madecassoside Essential Face Mask 10 Листа За Чувствителна, Склонна към появата на петна по кожата на Всички видове Хидратиращ Овлажняващ Успокоява?

Mediheal най-Добрата Корея С маска - Madecassoside Essential Face Mask 10 Листа За Чувствителна, Склонна към появата на петна

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

ТРЕТИРА ПИГМЕНТНИ ПЕТНА - съдържа три различни форми на Cica, включително Мадекассозид, който е мощен активно вещество, намиращи се в Cica, успокояващ и почистващ кожата, като намалява появата на старчески петна и обезцветяванеНашият патентован комплекс HYDRODEEPER с необходимите овлажняващи фактори помага за подобряване на хидратацията и да се поддържат здрави като бариера на кожата.КОМПЛЕКС CICA 3 X - доказано е, че подобрява обмяната на клетките и премахва пигментация, което прави кожата чиста и гладка. 4-Комплекс centella (екстракти от листата, корените и цветовете на азиатската), 4-Тек (специален процес на екстракция мадекассозида за поддържане на ефективността) и фитоалексин, който съдържа ресвератрол, който е мощен антиоксидант.Резултатът е интензивна процедура, която успокоява кожата, помага за премахване на пигментни петна и отстраняване на следи след тях ".БИОРАЗЛАГАЕМЫЙ БАМБУК ЦЕЛЛЮЛОЗНЫЙ ЛИСТ - 100% целлюлозный лист, изработен от бамбук.Този сертифициран вегетариански, екологично чист лист има копринена мекота и плътно прилепнала към кожата за оптимално усвояване нашите мощни есенции.Подобрена форма на маски удобно ляга на всички форми на лицето.Тестван и е безопасно за чувствителна кожа.FSC СЕРТИФИЦИРАНИ + КАРТОНЕНИ КУТИИ С ПЕЧАТ СОЕВЫМИ МАСТИЛО - MEDIHEAL използва екологично чист опаковка, сертифицированную за спазването на екологични и социални стандарти на FSC (forest stewardship council), както и разпечатки на екологично чисти мастило на основата на соя.НАЧИН НА УПОТРЕБА : 1. След почистване и тонизиране нанесете маската. Издърпайте нагоре, за маска плътно прилегала в лице, чрез регулиране на нейния размер около очите, носа и устата. Отпуснете се за 10-20 минути. Извадете и изхвърлете маска.Леко докоснете останалата есенции, за да я попие в кожата.След почистване и тонизиране нанесете маската.Дръпна маската нагоре, за да е здраво прилегала в лице, чрез регулиране на размер около очите, носа и устата. отпуснете се за 10-20 минути.Извадете и изхвърлете маска.Леко докоснете останалата есенции, за да я попие в кожата.Този сертифициран ВЕГЕТАРИАНСКИ лист има копринена мекота и плътно прилепнала към кожата за оптимално усвояване нашите мощни есенции.Подобрена форма на маски удобно ляга на всички форми на лицето.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория