• Ново
Goodal Apple АНА-Пилинг-гел за чувствителна кожа | Не е дразнещ, Мек Пилинг Премахва акнето и Уайтхед, почиства порите, Хидратиращи формула с целулозни и AHA (4,06 течни унции)

Goodal Apple АНА-Пилинг-гел за чувствителна кожа | Не е дразнещ, Мек Пилинг Премахва акнето и Уайтхед, почиства порите, Хидратиращи

Rating 
BGN 10.00

Сума
Налично за поръчка

Премахва мъртвите клетки на кожата, черни точки и кистичкиСъставки от растителен произход за меко ексфолиране и почистване.Мека формула, не предизвиква дразнене, за чувствителна кожа.След почистване нанесете умерено количество върху лицето.Нежно масажирайте с кръгови движения.Измийте остатъците с топла вода. намаляване на броя на черните точки по 18,65% след еднократна употреба. намаляване на броя на белите черни точки на 33,52% след еднократна употреба. [СБОГОМ, ЧЕРНИ ТОЧКИ И КИСТИЧКИ] Нежен ексфолиращ гел, който грижливо почиства и сглобява устойчиви на мъртвите клетки на кожата, за да можете да ги отмие.Намаляване на броя и премахване на черни точки и уайтхед след еднократна употреба!Прочистите порите и дайте на кожата си да диша!. [НЕЖНО ЕКСФОЛИРАНЕ СЪС СЪСТАВКИ от РАСТИТЕЛЕН ПРОИЗХОД] Съдържа съставки от растителен произход за ефективно, щадящо почистване без раздразнения.Ябълчна киселина от ябълки и растителни влакнини помагат за почистване на кожата от замърсяванията, прави я мека и гладка. [ХИДРАТИРАЩ ЗАВЪРШИ] Придайте на кожата ви усещане за щастие и хидратирани без сухи петна.В състава на нашата формула включва ябълкова вода, която оставя след себе си сияйна и увлажненную кожата. [МЕКА AHA От ТЕЗИ ЯБЪЛКИ] Нашият гел-пилинг съдържа екстракт от ябълка Джонатан и ниска доза AHA (0,05 ppm).Ето защо дозата на химически отшелушивающего средства остава толкова ниска!В това е тайната на безопасна отшелушивающей формула!. [СЕРТИФИЦИРАНА ФОРМУЛА, НЕ предизвиква ДРАЗНЕНЕ на] Нашия гел-пилинг е сертифициран като не причинява раздразнение и деликатен дори и за хора с най-чувствителен тип кожа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория